Onze favoriete bedrukbare kleding voor ieder bedrijf 

In de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw verscheen er een nieuwe vorm van expressie in verband met mode: de bedrukking van kleding en accessoires. Mensen begonnen nieuwe manieren te proberen om zichzelf en hun gevoelens te uiten door middel van krachtige beelden en boodschappen. In de jaren ’70 werd het een geweldige manier om reclame te maken voor alle problemen van de wereld, alles waar mensen voor wilden opkomen. Mensen begonnen hun kleren te gebruiken om zich uit te spreken. Later zagen bedrijven de impact van drukwerk op hun kleding, koopwaar en werkuniformen, dus begonnen ze deze techniek te integreren in hun professionele routines. Bij Wordans hebben we als aanbieders van de items die je gaat gebruiken om je belangrijkste boodschappen aan de wereld te drukken, evenals je merkidentiteit, een enorme verantwoordelijkheid. 

Voor veeleisende bedrijven

Wist u dat we een eersteklas druklijn hebben? We hebben onlangs onze RTP (Ready To Print) lijn geïntroduceerd in ons productaanbod. Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit artikelen om af te drukken, dan zijn wij de beste keuze voor jou. Waarom? Deze t-shirts zijn speciaal voor voorbehandeld om de beste resultaten te krijgen bij het drukken. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd 100% biologisch katoen en de kleuren zijn diep en helder om de afdruk contrasten te verbeteren. Er zit ook geen label op de halslijn, dus je kunt in plaats daarvan de naam van je merk er op doen. Bekijk ze hier!

Voor kunstbedrijven

Ben je eigenaar van een tatoeagestudio? Heb je een kleine kunstgalerie? Of misschien heb je een tekenschool voor kinderen gemaakt? Het beste item voor jou is waarschijnlijk een totebag. Je medewerkers dragen meestal een klein notitieboekje of een mini-boekje bij zich om hun schetsen, ideeën, gedachten te tekenen…. Aan de andere kant houden je klanten van je kunst, je ontwerpen, het zijn soms hipsters met een sterke stedelijke cultuur. Niets beters dan een 100% katoenen draagtas waar je gemakkelijk je eigen ontwerpen in kan drukken, zodat je klanten je kunst kunnen dragen wanneer ze maar willen! 

Voor academische instellingen

Wie houdt er niet van een varsity signature hoodie? Als je een academische instelling bent, wil je misschien dat gevoel van saamhorigheid tussen je studenten creëren. Een goede branding strategie die je kunt gebruiken is de verkoop van een aantal hoodies of sweatshirts met het logo van je universiteit, middelbare school, zomerkamp … Kies deze Gildan hoodie in marineblauw of dit Gildan sweatshirt in maroon. Dit zijn populaire academische kleuren die de studenten geweldig zullen vinden. Ze kunnen het zelfs gebruiken voor sport, excursies, enz. Iets wat zeker eenvoudig is, maar dat ze ook kunnen bewaren als herinnering aan hun beste jaren op je school!

Voor de accommodatie bestemmingen

Als je een AirBnb, een klein hostel of zelfs een schattig hotel bezit, dan hebben wij een idee voor je. Geef het een persoonlijk tintje door de badhanddoeken te personaliseren. Op die manier zullen je klanten een warm welkom aan voelen als ze je bedrijfsnaam zien staan. Je kunt de handdoeken in het wit krijgen zodat ze bij je decoratie passen, maar je kunt ook met de kleuren spelen, afhankelijk van je persoonlijke keuze of het chromatische bereik van de kamer. Dat zal je bedrijf doen opvallen tussen de concurrentie, want aan het eind zijn details belangrijk!

Voor het wellnesscentrum

We waarderen allemaal af en toe een beetje “me time” en de meesten van ons vinden het leuk om deze momenten ergens door te brengen waar anderen voor ons kunnen zorgen, zodat we niet aan iets anders hoeven te denken. Een spa, een massagecentrum of een beautycentrum lijken een goede optie. Daarom hebben we, als je een van die bedrijven hebt, iets bedacht dat voor jou zou kunnen werken: een gepersonaliseerde badjas. Iets dat je niet kunt missen en dat altijd een luxueus tintje geeft als het er is. Stel je voor dat je hem op maat laat maken met je logo. Het zou een extra boost geven aan je bedrijf, en het zou er zakelijk en professioneel uitzien. Je kunt het in het wit krijgen voor haar en in marineblauw voor hem. 

Vond je onze drukideeën leuk? Wil je enkele artikelen voor je bedrijf personaliseren? Kijk dan op Wordans.nl en ontdek een breed scala aan producten die je kunt personaliseren en bedrukken! En vergeet niet onze Instagram @wearewordans te bekijken voor dagelijkse inspiratie!

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top