Dé look voor Kerst

Als het Kerst is, is onze agenda vol met evenementen en bijeenkomsten. Dit jaar, ook al is dit door de huidige situatie heel anders, kun je nog steeds enkele familie- of vriendenbijeenkomsten houden. Voor deze gelegenheden kan het lastig zijn om de perfecte look te krijgen, daarom willen we bij Wordans, zoals altijd, een trendy en veelzijdige look voorstellen, vol met persoonlijkheid en… supercomfortabel!

Wordans ambassador @dudumvmi

Omdat we weten dat het buiten koud is, hebben we nagedacht over een outfit die je warm houdt door de lagen heen, waardoor het een urban touch en geweldige vibes krijgt. Het is ook een uniseks look zodat jullie beiden kunnen rocken!

De hoodie

 

Een item dat je garderobe niet kan missen. Het is een basiskledingstuk en je kunt het met verschillende gelegenheden dragen. We stellen deze Gildan hoodie voor. Wij raden je neutrale kledingstukken aan als je die niet hebt, maar je kunt wel onderzoeken welke kleurencombinatie het beste bij je past dankzij ons brede scala aan kleurkeuzes. Je kunt het eenvoudig houden door het te combineren met wat jeans en sneakers voor je dagelijkse routine, met wat joggingbroeken om de boodschappen te doen of gewoon om gezellig thuis te zijn. Maar vandaag willen we een draai maken aan dit gewone item door het op de juiste manier te combineren, zodat het niet meer zo eenvoudig is. Blijf lezen!

Het vest

Het belangrijkste item van deze look is het utilitaire vest. Het geeft je nog een extra laag om je warm te houden, en het komt goed van pas omdat er zakken op zitten. We raden een neutrale kleur aan die past bij de capuchon die je draagt, en ook omdat als je een andere kleur kiest, zoals bosgroen, een neutrale kleur er altijd goed uit zal zien. Zorg ervoor dat het een beetje te groot is om het op één lijn te krijgen met de maat van de hoodie. Dit vest geeft je urban vibes, dus haal een cargo broek, de nieuwste release sneakers of je gaat naar Jordan’s en je bent bijna klaar. 

De emmerhoed 

Een look is nooit compleet zonder de perfecte accessoires. Daarom vinden wij dat deze emmerhoed perfect past in deze urban look. Hoeden zijn op dit moment trendy en emmermutsen zijn op dit moment het meest geziene type op straat. We vinden het leuk in dezelfde kleurtoon als het vest. Bovendien kun je hem combineren met grote gouden hoepels of met wat coole sunnies. Ook een schoudertas uit de jaren ’90 of een bumbag lijkt een perfecte pasvorm om te combineren met deze look. 

Nu heb je een geweldig outfit-idee dat je gemakkelijk en moeiteloos kunt dragen tijdens je kerstdates. Dit was een look suggestie, maar je hebt genoeg mogelijkheden op onze website Wordans.nl en als je meer inspiratie nodig hebt, kun je altijd terecht op onze Instagram pagina @wearewordans

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top