Kerst op kantoor

Het aftellen tot Kerstmis is al begonnen. Nog twee weken en het vakantieseizoen begint en waarschijnlijk heeft u uw kantoor al perfect ingericht. Als u te laat bent met sommige bedrijfsactiviteiten of -tradities, maak u dan geen zorgen, wij hebben u voorzien van wat advies en aanbevelingen die u op het laatste moment kunt gebruiken dankzij onze snelle verzending. Blijf lezen!

Ugly Xmas Sweater

Het vakantieseizoen is een van de perfecte momenten van het jaar om de band tussen uw medewerkers te versterken. Daarom raden wij u aan om enkele teambuilding activiteiten voor te stellen die de deelnemers in gemengde teams verdelen. Dat zal uw medewerkers helpen om met elkaar in contact te komen, zelfs als ze uit verschillende afdelingen komen. Het is een statement: teamwork makes the dream work. Wanneer u uw collega’s op het werk leert kennen, creëert u empathie en begrip voor wat ze doen tijdens hun dagelijkse professionele routines, het versterkt het gevoel van respect. 

Daarom raden we je voor dit kerstseizoen een hele leuke activiteit aan:  Creëer je eigen ugly Xmas Sweater. Het is een grappige traditie die je mee kunt nemen naar je kantoor en er een teambuildingsessie van kunt maken. We raden je aan om een aantal rode en donkergroene crewnecks van Gildan te kopen. Koop dan wat kledingsverf of patches die je gemakkelijk kunt bevestigen en verdeel de teams. U kunt ze een onderwerp per groep geven en ze moeten hun creativiteit gebruiken om hun Xmas sweatshirt, of in dit geval crewneck, te maken!

Geven 

Voor deze feestdagen wilt u misschien ook wel wat cadeautjes voor uw medewerkers klaarmaken. In plaats van het typische kerstpakket kunt u ook iets anders proberen. Wij stellen u dit leuke jutezak voor dat u kunt personaliseren met uw bedrijfslogo, evenals wat kerstbedrukking. U kunt het letterlijk vullen met wat u maar wilt, het kunnen enkele producten van het bedrijf zijn, misschien wat drank en voedsel. 

Veilig tijdens Kerstmis

De huidige pandemie zal deze vakantieperiode voor velen bijzonder moeilijk maken, sommige landen hebben beperkingen, andere staan reizen niet toe… In ieder geval zullen de meeste mensen zelfs tijdens de vakantie blijven werken, en we zullen waarschijnlijk allemaal met meer mensen in contact komen dan we normaal doen. 

Haal voor uw medewerkers een gepersonaliseerd masker met uw bedrijfslogo voor de kerst, zodat ze het kunnen gebruiken tijdens het werken of verplaatsen, zoals deze van Fruit of The Loom; of voorzie ze van de wegwerpartikelen. Plaats ook een gel-dispenser bij de ingang zodat ze niet vergeten hun handen te reinigen nadat ze van de straat zijn gekomen en misschien zelfs wel van het openbaar vervoer. Houd ten slotte de afstand tussen elke medewerker en bescherm ze door dit scherm tussen de bureaus te integreren, en je bent klaar voor een veilige en vrolijke kerst! 🙂

Vieren!

Last but not least, kunnen we niet vergeten dat dit een tijd is om te vieren en plezier te hebben. De meeste bedrijven hebben veel activiteiten zoals Secret Santa of een kerstdiner. Dit jaar zal de tweede moeilijker gaan. Daarom kunt u overwegen om een klein feestje te houden, misschien door kleine groepen mensen en wat champagne of wijn te halen om de kerstgedachte naar u toe te voelen komen! 😉 en wat hapjes voor uw medewerkers. Voor dit evenement raden wij u aan om deze dubbele fleszakken te kopen, want…we weten dat u er meer dan één nodig heeft!

Dit waren een aantal ideeën over hoe je kerstmis op kantoor kunt vieren in een veilige context, zonder veel geld uit te geven. Ga naar Wordans.nl en bekijk onze grote verscheidenheid aan kleding en accessoires die wij voor uw bedrijf kunnen aanbieden! U kunt ook naar @wearewordans op Instagram gaan voor meer inspiratie en exclusieve aanbiedingen en promoties zoals onze adventskalender, ga het bekijken! 

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top