Onze 4 beste verkopers: Gildan Sweatshirts

Er is een kledingstuk dat altijd in onze kasten ligt, dat ons altijd vergezelt als de temperaturen dalen. Sweatshirts zijn comfortabel en veelzijdig, en je kunt ze met een stijlvolle uitstraling dragen, voor een uitje, een wandeling of om gezellig thuis te blijven! Goed te combineren voor op kantoor, onder een oversized blazer, of met een midi plaidrokje om hoofden te draaien! Verken je stijl, of geef je kast gewoon een kleurrijk tintje door ze in verschillende kleuren te dragen. Wees creatief en voer een tie-dye uit (nu trendy). Knip het om girly, sexy en toch cool te maken! En als je een bedrijf hebt, zullen al je klanten, maar ook je medewerkers het geweldig vinden. Vergeet het saaie uniform. Geef je bedrijfsmedewerkers een geüpdatete, frisse uitstraling. Kijk op onze website Wordans.nl en je zult ons ruime aanbod aan sweatshirts ontdekken. Voorlopig vind je hieronder onze topverkopers, zodat je je keuze kunt maken!

Gildan 18500 Hoodie

Een klassieker. Het is bij uitstek een hoodie waar iedereen van houdt. Zijn flatterende vorm ziet er geweldig en stijlvol uit. Past mooi op elk lichaamstype dankzij zijn brede scala aan maten. De kwaliteit van het product spreekt voor zich. Het is een zeer zachte en aangename stof, zeer licht, maar toch maakt het je leven gemakkelijker omdat je hem perfect in de wasmachine kunt stoppen. Het combineert katoen en polyester, waardoor het gemakkelijk is om er je eigen prints op te maken, en ook om ervoor te zorgen dat je warm en comfortabel blijft dankzij de elasticiteit. Een ander ongelooflijk handig ding is de capuchon. Hij beschermt je tegen de kou en de wind wanneer je hem het meest nodig hebt. Er zit ook een voorzak in, voor het geval je je handen ook warm wilt houden. Dit is onze ultieme topverkoper, als je het eenmaal probeert, wil je je handen er niet meer vanaf houden!

Gildan 18000 Crewneck

Een variant van de 18500 capuchon is deze crewneck. De pasvorm is ook vleiend en geeft je deze moeiteloze look, wat er ook gebeurt. Ook heel gemakkelijk om je logo, ontwerp of elk ander idee dat je in gedachten hebt te bedrukken, want het is gemaakt van een 50/50 mix van katoen en polyester. Zorg ervoor dat het oversized is voor meer comfort. Experimenteer met onze vele kleuren. Dit model is minimalistischer omdat het geen zakken of een capuchon bevat, maar het is een andere topverkoper van Gildan vanwege de veelzijdigheid. Ga voor dit model als je een ontwerper bent en de aandacht van je klant op de print wilt houden, of misschien als je het zelf wilt aanpassen. Jekunt dit artikel ook gebruiken voor je personeel, want het is schoon en zonder accessoires. Een eenvoudig maar comfortabel en trendy kledingstuk dat je verwachtingen zal overtreffen!

Gildan GN960 Full-Zip Hoodie

Soms houden we ervan om ons aan te passen aan de temperatuursveranderingen, zodat we graag iets hebben dat kan worden aangepast aan onze behoeften. Daarom telt Gildan ook mee met deze geweldige hoodie met een volledige rits. Het is zo handig omdat het ook een paar zakken heeft, een aan elke kant. Je kunt hem altijd dragen en de rits aanpassen als het weer warmer of koeler is. De materialen maken het nog steeds gemakkelijk om er iets op te drukken. Het kan een aanvulling zijn op het uniform dat je aanbiedt en de achterkant is een perfect canvas voor het geval je aan iets groters denkt. Katoen en polyester zijn weer de componenten ervan, om de beste printkwaliteit en het beste comfort voor jou, je klanten en je medewerkers te garanderen.

Gildan PF800 Microfleece Jacket

Gemaakt van 100% polyester en met een handige rits, dit item is perfect voor koude gebieden of voor vroege vogels. Het houdt je warm en beschermt je nek tegen de lagere temperaturen. Ideaal als je medewerkers buiten werken of in een magazijn, het zal hun beste vriend zijn om comfortabel en warm te blijven. Ook voor werknemers die de neiging hebben om in de bergen te werken, of misschien voor je wandelteam! Het wordt geleverd in 9 felle kleuren en met een superieure kwaliteit voor je drukwerk dromen.

Nu ken je onze 4 topverkopers Gildan sweatshirts. Vergeet niet dat je een breed scala aan kleuren en maten kunt vinden, of ontdek onze sectie voor kinderen! Niemand zonder hun perfecte sweatshirt. Ga de jouwe pakken, wij garanderen dat je er geen spijt van krijgt. Druk je ideeën en logo’s af! Surf door onze producten op Wordans.nl en volg onze instagram pagina @wearewordans voor inspiratie.

Gelukkig Nieuwjaar!

Beste wensen

Wordans Team

 

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top