Een Cocktail van Fashion en Business: Giorgio Tara

Wat is de ideale leeftijd om een eigen bedrijf te beginnen? Er is niets over geschreven. Er zijn geen regels. Alles begint met een droom, een idee en veel motivatie. Vandaag hebben we bij Wordans het genoegen om een van onze Spaanse klanten voor te stellen, Jordi Tarazaga, een jonge student met een sterk zakelijk georiënteerde geest. Hij komt uit Valencia en heeft 2 maanden geleden besloten om zijn eigen bedrijf te beginnen. Hij studeert een bachelor in arbeidsverhoudingen en HHRR. Zijn vader is advocaat en zijn moeder heeft een bedrijf opgericht dat gerelateerd is aan de familieorganisatie omdat hij 10 broers heeft, een familie die hem naar eigen zeggen heeft geïnspireerd en waar hij erg trots op is. Jordi, achter zijn merk Georgio Tara, definieert zichzelf als een ambitieus persoon en zeer competitief. Ethisch, serieus als het nodig is, maar met gevoel voor humor en attitude. We wilden hem leren kennen omdat we denken dat hij jou ook kan inspireren!

Wat heeft je geïnspireerd om uw eigen merk te creëren?

Ik heb altijd van mode en elegantie gehouden, ik ben altijd erg veeleisend geweest als het gaat om mijn uiterlijk en de kleren die ik draag. Ik ben altijd al een zakenliefhebber geweest, omdat ik ben opgegroeid in een familiale omgeving die het me gemakkelijk maakte om te begrijpen waar dat over gaat. Hoewel mijn familie enkele bedrijven bezit, heb ik nooit de makkelijke weg gewild. Ik wilde mijn eigen weg en mijn eigen zakenreis creëren. Zakelijke mogelijkheden geven me adrenaline en dat is een gevoel waar ik voor leef. Dit is voorlopig een project, maar een mooie start voor mij in de mode- en zakenwereld. 

Aan de andere kant denk ik dat mode een manier is om jezelf te uiten. Ik wilde de wereld laten zien hoe ik mijzelf identificeer. Ik wilde iets zeggen, mijn eigen versie van mezelf. Ik wilde zelf ook dingen verdienen. Ik heb vertrouwen in wat ik doe, ik geloof in mijn project, en dat is wat me motiveert om te doen wat ik doe. 

Jouw modevoorstel verschilt van wat we normaal gesproken voor jonge mensen kunnen vinden. Waarom heb je deze elegante stijl gekozen?

Ik heb me altijd graag elegant gekleed. Ik stel me voor dat mijn klant dezelfde stijl heeft. Ik wil niet zoalsde anderen zijn, ik wil mijn eigen gevoel voor mode vertegenwoordigen. Het kan me niet schelen wat de huidige trends zijn voor mensen van mijn leeftijd, want ik geloof dat er nog steeds jonge mensen zijn die graag dat soort looks dragen en dat moet ook worden vertegenwoordigd. 

Hoe zou je dan je doelgroep definiëren?

Ik wilde mijn doelgroep niet alleen richten op een jong publiek, maar ook op iedereen die zich geïdentificeerd voelt met de stijlen van mijn collecties, hoewel mijn doelgroep misschien wel mannelijker is. Maar wat ik kan zeggen is dat mijn doelgroep bestaat uit klanten uit de hogere middenklasse, mensen die vertrouwen in zichzelf hebben of mensen die hun vertrouwen willen versterken met hun uiterlijk. 

We willen graag weten waarom je ons, Wordans, voor je merk hebt gekozen.

Ik ben eigenlijk net als iedereen begonnen met het zoeken op het internet; en ik heb uw bedrijf gevonden met zeer gunstige prijzen en een snelle verzendingsoptie. Maar al snel was de klantendienst die jullie me aanbood erg boeiend. Lorrane is altijd zo attent. Ik heb ook een hekel aan het gebruik van de e-mail, dus het is super gemakkelijk om haar gewoon te bellen en te vragen wat ik in gedachten heb.  Daarnaast vind ik het leuk dat de service echt persoonlijk is, en ze belt me altijd bij mijn naam, wat ik waardeer.

 

Waarom koos je Giorgio Tara als naam voor je merk? Wat was de inspiratie voor uw eerste collectie?

Ik ben altijd al een fan geweest van de Italiaanse stijl, hun eten, taal en cultuur. Het is een symbool van uitmuntendheid, goede smaak en kwaliteit. Ik wilde dit overbrengen in mijn collectie. Voor mijn ontwerpen heb ik besloten om er een Spaanse vlag op te zetten omdat ik dacht dat het goed zou verkopen en het staat voor het feit dat het een Spaans bedrijf is dat in Spanje wordt gemaakt, maar ik zou verschillende ontwerpen kunnen gebruiken voor de toekomst. 

Welk advies zou u geven aan jonge ondernemers die een eigen bedrijf willen beginnen?

Ik zou ze zeggen dat ze er niet bang voor moeten zijn. Het is belangrijk om in jezelf en je product te geloven. Ik draag mijn collecties eigenlijk de hele tijd. Ook om een mooie marketingstrategie te hebben is het echt belangrijk. De clientèle is ook belangrijk. Ik bied graag een persoonlijke service aan door me aan te passen aan de behoeften van de klant en vraag ook altijd naar de tevredenheid van de klant bij aankoop van mijn artikelen. Ik ben niet de beste om advies te geven omdat ik vrij nieuw ben in deze wereld, ik heb nog veel te leren, maar ik hou zeker van aandacht voor details, zelfs voor de kleinste details zoals de verpakking of het toevoegen van een “bedankbriefje” bij de bestellingen. Aan de andere kant is het altijd vragen als je twijfelt, we zijn altijd aan het leren. 

Wat is het meest belonende deel van je werk?

Illusie. Ik hou ervan als families mijn spullen krijgen voor een cadeau, of voor iemand die belangrijk voor ze is. Het is erg belonend als ze mij kiezen, en ze maken iemand blij met mijn producten. 

Hoe stel je jezelf voor over 5 jaar? Hoe stel je je merk voor?

Ik stel me voor dat ik veel werk, ik ben erg actief en kan niet stoppen met bewegen en betrokken raken bij nieuwe projecten! Ik hou ervan om groot te denken en in de buurt van mensen te zijn. Ik zou ook graag meer dan één bedrijf hebben, ik denk dat dat heel spannend en uitdagend zou zijn. 

Als het om mijn merk gaat, stel ik me voor dat ik voor een raam stap en mijn producten op de etalage zie staan. Ik zou ook graag mijn merk eerst lokaal willen uitbreiden, dan nationaal en wie weet wat de volgende stap zou zijn! 

We hopen dat dit interview je net zo geïnspireerd heeft als ons. Bekijk @jordi_tarazaga.oficial en volg @wearewordans voor het laatste nieuws, deals en veel meer! Bezoek ons op Wordans.nl en begin je nieuwe bedrijf nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top