Must have sport items

Elk jaar in januari kijken we terug naar het voorgaande jaar en evalueren we opnieuw wat we in handen hebben om onze gezondheid en ons welzijn te verbeteren. Daarom, als u erover denkt om uw bedrijf naar een ander niveau te tillen, en misschien overweegt om te investeren in het bevorderen van een sportieve en gezonde levensstijl van uw medewerkers, dan hebben we de perfecte items voor u. 

U draagt niet alleen bij aan de verbetering van het leven van uw werknemers, maar het is ook een geweldige kans om een of twee keer per week een teambuilding activiteit op te zetten. Sommigen vinden het leuk om een trainer in te huren en een uurtje te trainen op kantoor, en anderen organiseren gewoon een leuke buitenrit door teams van vier. Dit kan echt goed zijn om de angst en stress tijdens hun dienst te verminderen. Daag je teamleden uit, zoals je dat op de vloer doet ;). 

Creëer uw bedrijfsfitness outfit door uw bedrijfslogo toe te voegen. Bekijk op Wordans.nl alle mogelijkheden die we voor uw bedrijf kunnen bieden. Maar eerst vindt u hieronder onze must-have kledingstukken om uw lichaam te gaan bewegen!

Bovenlichaam

Een basis t-shirt werkt altijd voor een training. Maar de juiste en nieuwste technologie die onze Sol’s basic t-shirt heeft, geeft je comfort en beschermt je huid wanneer je die het meest nodig hebt. Het bevat zowel ademende mesh zijpanelen als reflecterende zijpanelen voor de veiligheid. Het is ook heel licht zo voelt het alsof u niets draagt, en het helpt u bij het gevoel van vrijheid dat u zoekt tijdens het beoefenen van de sport. We hebben een optie voor haar en voor hem, print uw logo op de borst, op de mouw of op de rug! 

Broek

Niets beters dan een flexibele legging om u te vergezellen tijdens het hardlopen of de training. Deze leggings van Result zijn wat u zoekt, ook beschikbaar voor mannen en vrouwen, en passen bij uw eigen huid. Het heeft een zakje in het midden voor het geval je iets kleins mee moet nemen, zoals wat sleutels. Het is ook geschikt voor borduurwerk en transfer print. 

Lange mouw

We vergeten niet dat het buiten nog steeds koud is. Daarom hebben we ook veel mogelijkheden om je warm en beschermd te houden tijdens je loop of je buitentraining. We willen je dit loop t-shirt met lange mouwen voorstellen. Het bevat een rits in de nek, zodat u het kunt aanpassen voor uw comfort, evenals duimlussen. Naast het t-shirt van Sol’s kunt u rekenen op ademende mesh panelen die in lijn liggen met uw lichaam en bewegingen. Het heeft ook reflecterende panelen voor het geval u het ‘s nachts wilt gebruiken. 

                                     

Dit zijn onze essentials voor het beoefenen van de sport. Nu kunt u deze of een van onze brede collectie van sportartikelen die we bij Wordans.nl hebben krijgen en de perfecte workout look voor uw medewerkers creëren…met uw logo erop! U kunt ook onze Instagram-pagina bezoeken voor dagelijkse inspiratie @wearewordans , tag ons om in beeld te komen! 

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top