Pasgeboren baby’s op kantoor

Het leven is een cyclus en vroeg of laat besluiten sommige stellen dat het moment is aangebroken om een stap verder te gaan in hun relatie en samen een kind te nemen of misschien een nieuw lid aan hun gezin toe te voegen. Het is een natuurlijk proces en een moment om het leven te vieren. Daarom is het erg belangrijk dat u als bedrijf laat zien dat u er bent om de vreugde van uw medewerkers te delen wanneer deze gebeurtenissen plaatsvinden. Vanuit Wordans willen wij u vandaag een leuke manier laten zien om uw medewerkers zich gewaardeerd te laten voelen door een leuke cadeau tas aan te bieden vol met prachtige ideeën voor de baby’s op uw kantoor. We hebben een grote verscheidenheid aan artikelen die erop gericht zijn om hun kleintjes gelukkig en comfortabel te maken. 

De tas

Als je thuis een baby hebt, moet je elke keer dat je naar buiten gaat waarschijnlijk een heleboel spullen bij je hebben om te kunnen inspelen op hun kleine benodigdheden. Het kan lastig zijn om alles wat u nodig hebt in uw gewone handtas te stoppen, daarom stellen we deze grote draagtas voor waarmee u alles wat u nodig hebt voor uw baby mee kunt nemen. Het is ook zeer comfortabel om te dragen en echt bestendig gemaakt van jute en 100% katoen canvas.  

Baby body

Het geven van babykleertjes als cadeau voor de ouders is ook heel gewoon. Het is een van de meest gegeven geschenken wanneer baby showers plaatsvinden. Daarom denken wij dat het heel leuk zou zijn om deze baby body toe te voegen aan uw NewBorns geschenkset. U kunt uw bedrijfslogo erop laten drukken zodat de ouders het warme welkom van uw bedrijf aan het nieuwe lid van de familie voelen. We hebben veel kleuren, dus u kunt gaan van het klassieke babyblauw of babyroze, tot een neutrale kleur zoals grijs. Kies de kleur die het beste bij u past!

Slabbetje

Het voeden van een baby, en vooral als je een nieuwe vader of moeder bent, kan een grote uitdaging zijn. Alles wordt rommelig en vies in het begin :P. Daarom kunt u een ander bedrijfsaccessoire creëren (dat ook erg handig zal zijn voor de ouders!) door uw logo op dit baby slabbetje van Larkwood te drukken. Voor deze gelegenheid kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren, want het heeft een mooie en kleurrijke rand, maar houdt het nog steeds wit in het midden, zodat het gemakkelijk schoon te maken is na de maaltijden! 

Een handdoek

Tot slot, een ander leuk geschenk dat u kunt aanbieden als u op zoek bent naar iets meer gepersonaliseerd, is een handdoek. Het is gemakkelijk om uw logo erop te zetten, evenals de initialen van de pasgeborene. Het wordt de persoonlijke handdoek van de baby en zijn of haar ouders zullen dit attente geschenk zeker op prijs stellen. Wij bevelen deze handdoek van Malfini aan omdat het mooie pasteltinten heeft die goed bij een baby zullen passen.

Mumbles

Een van de populairste cadeaus voor kinderen zijn de fopspeen. Ze zijn schattig en worden meteen de beste vriend van je baby. Ze zijn zacht, licht en geven dit gevoel van comfort, zodat uw baby zich beschermd en comfortabel voelt tijdens zijn of haar slaap, maar ook tijdens uw uitstapjes. Bij Wordans hebben we veel opties, zoals deze leeuw, een eenhoorn of deze teddyberen. Dit is zeker een van de beste weddenschappen voor uw NewBorns geschenkpakket!

 

Nu hebt u een mooi voorstel om het beste NewBorns geschenkpakket ooit samen te stellen! Uw werknemers zullen het geweldig vinden, net als hun baby’s. Voeg waarde toe aan uw bedrijf, voeg Wordans toe! Verken onze website wordans.nl om een heleboel andere opties voor uw bedrijf te vinden, en bezoek onze Instagram-pagina @wearewordans om inspiratie op te doen. 

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top