Vind de perfecte werkkleding: NeoBlu & Sol’s

Opvallen wordt elke dag meer een uitdaging in de bedrijfswereld. Het publiek van vandaag wordt blootgesteld aan een waanzinnige hoeveelheid lawaai en informatie. Iets wat heel belangrijk is voor bedrijven die willen slagen, groeien en relevant willen zijn, is het bedrijfsimago en de waarden die je als bedrijf uitstraalt naar de wereld. Een ander belangrijk punt is het creëren van een gevoel van verbondenheid met het bedrijf via je werknemers. Daarom besluiten veel bedrijven om hun eigen werkkleding, uniformen, of in het algemeen bedrijfskleding te maken. 

Een leider in Europa die de laatste 30 jaar veel bedrijven heeft voorzien van een breed scala aan kledingopties voor hun werknemers is het bekende merk Sol’s. Ontstaan in Parijs 1991, opgericht door Alain Migrom, met als doel alle merken en bedrijven in staat te stellen zich uit te drukken door middel van hun kledingstukken en accessoires. Sol’s maakt deel uit van een grotere groep genaamd SOLO Group, die door de jaren heen erin geslaagd is om uit te breiden en nieuwe merken op te nemen in hun aanbod. Bij Wordans hebben we nog niet zo lang geleden een van deze nieuwere merken verwelkomd: NEOBLU. Dit merk komt om klasse, elegantie en kwaliteit te bieden om te integreren in uw werkplek. Geïnspireerd door de Parijse stijl, zal uw personeel het geweldig vinden en zelfs buiten werktijd willen dragen.

Als u Sol’s al kende, is dit een geweldige kans om uw bedrijfsimago op te waarderen en voor premium te gaan. Ontdek onze NEOBLU selectie die u zeker zal verrassen. 

Bovenkleding: De Trench Coat

Een trenchcoat is een item dat nooit faalt bij het stylen van een kantoorlook. Hij is elegant en onberispelijk, en past perfect bij de stadssfeer. Met een pak broek en elke kleur overhemd, in principe, ziet het er perfect uit. Met nette schoenen of sneakers. Voor vrouwen hebben we een beige variant, die ook geweldig staat bij een kokerrok of een jurk, en voor hem een marineblauwe. Beiden hebben een rits aan de voorkant en een sluiting met knopen om je te beschermen tegen het koude weer, en twee zakken. Koop de jouwe nu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krijg de kantoorlook

Wat zou een kantoorlook zijn zonder een blazer! Het is een must voor elke kledingkast. Of je hem nu met een t-shirt of een overhemd afwerkt, hij ziet er altijd professioneel en moeiteloos uit. Voor hem raden we dit marineblauwe combipak aan, bestaande uit een bijpassende broek (met elastische tailleband voor comfort) en een blazer. Houd het simpel door dit witte 100% katoenen gemerceriseerde jersey overhemd toe te voegen. U zult merken dat het nog comfortabeler zit dan uw gewone overhemden en zo zacht is! Geef de finishing touch aan deze look met deze stropdas en u bent er helemaal klaar voor. Voor haar stellen we een sportieve kantoorlook voor die bestaat uit een babyblauw poloshirt gecombineerd met een piqué blazer, die een geweldig sportief en comfy gevoel geeft. Deze twee, een paar jeans en uw oxford schoenen of zelfs sneakers en je hebt een perfecte maar comfortabele kantoor outfit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houd me warm! Pufferjacks en vesten

Natuurlijk worden we in de loop van het jaar blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. We moeten toch naar kantoor en soms willen we ons lichaam warm houden terwijl we naar het werk gaan of tijdens onze pauze. Daarom rekenen we ook op deze lightwear bodywarmer, die ook voor haar verkrijgbaar is. Hij beschermt je torso tegen de koude temperaturen, maar is ook waterafstotend zodat hij je de beste bescherming biedt. 

Aan de andere kant, als je liever een meer ontspannen stijl, Sol’s altijd heeft u gedekt, dus je kunt een kijkje nemen op onze selectie ook. Bijvoorbeeld dit geweldige bomberjack van Sol’s in het zwart gecombineerd met een basic 100% biologisch katoenen wit t-shirt, zwarte jeans en sneakers. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu heb je de inspiratie die je nodig had voor je formele en elegante werkkleding. Geeft klasse aan uw kantoor of aan elke andere werkplek waar uw werknemers altijd op hun best moeten zijn, zoals een hotel, of misschien een luxe winkel! Ga naar NEOBLU en Sol’s op Wordans.nl, en volg onze hoofdaccounts @wearewordans @neobluoffical @solseurope op Instagram om inspiratie op te doen! 

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top