Zomer aan het zwembad

De zomer is het perfecte seizoen om even lekker te ontspannen, en wanneer de warmte begint te stijgen, is er niets beter dan tijd door te brengen aan het zwembad of aan het strand.
Bij Wordans bieden we graag producten aan in lijn met de huidige trend en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Daarom hebben we besloten om u alle producten en accessoires te presenteren die u niet mag missen voor een perfecte zomer aan het zwembad of aan zee.

Of u nu wilt ontspannen of zich wilt vermaken aan het zwembad, u kunt het allebei met onze nieuwe opblaasbare boeien in de vorm van dieren, dé uw zomerse must-have. Ze zijn er in verschillende kleuren en vormen en zullen door zowel volwassenen als kinderen gewaardeerd worden. Met hun unieke ontwerp is het bovendien een leuke manier om uw zwembad deze zomer een origineel en trendy tintje te geven. Het hele gezin zal hun lichte gewicht weten te waarderen, waardoor ze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen zijn.

Of u nu een cocktail wilt drinken of gewoon van de zon wilt genieten, u heeft de keuze uit deze paarse opblaasbare pauw, deze flamingo met vleugels, een sublieme pelikaanboei en tot slot maar niet tot minst een klassieke roze opblaasbare flamingo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aarse opblaasbare pauw – 13.06€                                                                 Flamingo met vleugels – 17.10€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sublieme pelikaanboei – 13.06€                                                             Roze opblaasbare flamingo – 13.06€

 

Het enige wat u hoeft te doen is een badpak aan te trekken, de boei op te blazen en een onvergetelijke tijd door te brengen in het zwembad met vrienden of familie!

 

Voor wie uren in de zon wil genieten, is het ook heel belangrijk om beschermd te blijven. Hiervoor zijn petten een must-have. Ze beschermen u niet alleen tegen de hitte, maar zijn ook perfect om een trendy stijl te creëren. U zult veel verschillende types kunnen vinden op onze online shop, van casual tot stijlvol. Als u voor een meer ontspannen stijl wilt gaan, kunt u ook kiezen voor een strooien hoed.

 

Wie liever in rust zij. of haar kleurtje wilt perfectioneren, geen plezier heeft aan een opblaasbare boei, noch aan de schaduw van een frisse pet, heeft u een strandhanddoek nodig natuurlijk. Een handdoek is even zacht als comfortabel is en zo handig dat u deze tijdens al uw uitstapjes naar het strand of naar het zwembad zult willen meenemen.
Met zijn 100% katoenen stof en hangkoord gaat u van deze bootstijl strandhanddoek houden.

 

Strand Handdoek –  21.05€

 

Tote bags zijn onmisbaar voor een perfecte zomer bij het zwembad. Ze zijn zo handig om al uw zwembadartikelen mee te nemen, en kunnen eindeloos worden aangepast, met bijvoorbeeld sublimatiedruk. Met bijvoorbeeld zeefdruk of borduur.
Met meer dan 40 verschillende kleuren en een 100% katoenen stof wordt deze schoudertas uw beste vriend voor de zomer.

 

schoudertas – 1.34€

 

We hebben u zojuist alle producten en accessoires gepresenteerd  voor een perfecte zomer aan het zwembad.
Wat is uw zomerse must-have? Voel je vrij om het met ons te delen!

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top