3 manieren om witte T-shirts te dragen

T-shirts zijn echt de must-have items in elke vrouwengarderobe. Of ze nu blanco zijn of bedrukt, met subtiele kleuren of opvallend, ze zijn altijd gemakkelijk te stylen en maken het mogelijk om een brede waaier aan outfits te creëren.

T-shirts zijn ook een goede manier om uw stijl te variëren door te kiezen tussen verschillende halslijnen of mouwlengtes.
Omdat er niets klassieker is dan een effen wit t-shirt, hebben we 3 verschillende looks bedacht om je te helpen bij het dragen en opkleden van dit zeer eenvoudige stuk.

Casual alledaagse look

Als je op zoek bent naar een alledaagse outfit die comfortabel aanvoelt, en er niet te opgekleed uitziet, dan vind je deze look misschien wel leuk.

 

Gildan GI64V00L – 3.79€                     Front row FR622 – 27.05€              Westford mill WM451 – 5.88€

 

We vertrekken voor deze look van een klassieke witte V-hals, wat het voor jou gemakkelijk maakt om het te stylen. Met zijn flatterende snit is het een goede manier om je silhouet te accentueren en een vrouwelijk tintje aan de outfit toe te voegen. Dit t-shirt komt nog meer tot zijn rechtz wanneer het gecombineerd wordt met deze stretch chino-broek. De stretchstof zorgt voor bewegingsvrijheid en een optimaal draagcomfort. Als je voor een trendy look wilt gaan, hoef je alleen maar de zomen om te plooien en een mooi paar witte sneakers toe te voegen voor wat extra kleur en textuur. En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, werken we de outfit af met een tas, zoals deze jute basis canvas draagtas. Dit tweekleurige accessoire zal de hele look perfect aanvullen, en is gemakkelijk te dragen in de hand of over de schouder.

Werk look

Wie zei dat een effen wit t-shirt er niet professioneel uit kan zien?

 

 

Fruit of the Loom 61-372-0 – 3.39€         Kariban K731 – 50.80€               Kariban K6133 – 75.70€

 

Dit 100% katoenen T-shirt met ronde hals zal perfect zijn om een stijlvolle en werkbare outfit te creëren. Met zijn flatterende halslijn en vrouwelijke snit is dit artikel een echte must-have. Om een nette en stijlvolle look te verkrijgen, raden we je aan om de T-shirt in de broek te stoppen. De slanke pasvorm zorgt ervoor dat je er in elke situatie elegant en professioneel uitziet, terwijl de elastische taille je een optimaal draagcomfort biedt.

Wat de schoenen betreft, kunt je kiezen voor verschillende stijlen. Loafers zorgen voor een meer casual stijl, terwijl hakken er stijlvol en elegant uitzien. De eenvoudigste manier om een klassiek wit t-shirt aan te kleden is in combinatie met een blazer natuurlijk. We hebben besloten daarom voor dit gebreide jasje met knopen te gaan. De dichtgeknoopte manchetten en zakken zullen een vrouwelijk en toch professioneel tintje geven aan de hele outfit.

Sportieve look

Bij het sporten is er niets zo licht en gemakkelijk te dragen als een T-shirt.

 

JHK JK901 – 3.39€                    Tombo TL306 – 15.32€              Quadra QD277S – 24.77€

 

Om deze look te creëren, hebben we eerst dit sport T-shirt met ronde hals uitgekozen in het wit. Door zijn korte mouwen en elastische stof is het zeer gemakkelijk te dragen. We combineren de top met deze ¾ stretch legging. Je zal de naadloze en anti-wrijving stof zeker weten te waarderen, die zorgt voor bewegingsvrijheid en een uitstekend draagcomfort. Om deze sportieve look af te werken, hebben we besloten om deze sporttas met vele zakken toe te voegen, die zowel trendy als handig is om al uw spullen mee te nemen tijdens uw sportsessies. Het enige wat je hoeft te doen is uw favoriete sportschoenen te kiezen en je bent klaar om de deur uit te gaan.

We hebben je net 3 verschillende outfit-ideeën gepresenteerd, op basis van niets meer en zeker niets minder dan een klassiek wit T-shirt. Hoe wil jij dit klassieke stuk het liefst stylen? Aarzel niet om het met ons te delen!

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top