Gezichtsmaskers: de nieuwe must-have

Met de uitbraak van de COVID-19 pandemie hebben veel landen het dragen van gezichtsmaskers verplicht. Het is onderhand deel uit gaan maken van ons dagelijks leven. Het nieuwe normaal. Het dragen is verplicht geworden in gesloten publieke ruimtes over de hele wereld. Wordans heeft verschillende soorten beschermende maskers in het assortiment: de 3-laags medische wegwerp maskers, de KN95 en FFP2 maskers en stoffen gezichtsmaskers.

Waarom een 3-laags medisch wegwerp masker?

Het medische masker wordt vaak gebruikt in de operatiekamer en is een van de meest gedragenmaskers om de verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. Het filtert minstens 95%van de deeltjes in de lucht, door 3 vouwen en 3 verschillende lagen, beschermt het masker tegen virussen en bacteriën. De buitenste laag beschermt tegen druppels, de tweede laag filtert microbiële deeltjes, en de binnenste laag is gemaakt voor draagcomfort.

Wat zijn de voordelen van een 3-laags medisch masker?

– Filtert tenminste 95% van de deeltjes in de lucht
– Betaalbaar
– Zelfde beschermingsgraad als andere modellen

Het dragen van een 3-laags medisch masker voorkomt dat druppels in je neus of mond terechtkomen. Tegelijkertijd bescherm je de mensen om je heen ook wanneer je een masker draagt. Dit masker voldoet aan de EN 14683 eisen, en kan maximaal 4 uur gedragen worden.Op ons Wordans kantoor dragen we deze maskers elke dag vanwege het draagcomfort en gemak.

Het KN95 5-laags masker

Het KN95 ademhalingsmasker voldoet aan EN149 richtlijnen en wordt steeds populairder door de beschermingsgraad van 95%. Het biedt optimale bescherming tegen bacteriële infecties en vermindert de kans op het inademen van deeltjes in de lucht. Dit masker zorgt er voor dat gevaarlijke virussen en bacteriën zich minder goed kunnen verspreiden. Ook het KN95 masker is te verkrijgen voor een lage prijs.

Koop deze maskers in bulk zodat je iedere dag een schoon masker kan dragen. Hoe meer maskers je aanschaft, hoe lager de prijs.

Het FFP2 masker: ademhalingsmasker

Het FFP2 masker voldoet aan de 2016/425 en EN 149:2001 eisen.

Het masker beschermt tegen biologische deeltjes in de lucht. Het bestaat uit 3 lagen, een buiten laag gemaakt non-woven polypropyleen, een middenlaag van non-woven filterende stof, en een binnenste laag gemaakt van non-woven polypropyleen. Het masker is verkrijgbaar per pak van 10 stuks en momenteel beschikbaar voor een verminderde prijs.

Stoffen masker: Alternatief voor het medisch masker

Het stoffen masker is een stijlvol alternatief en wordt verkocht door verschillende kledingmerken, waaronder het bekende merk Fruit of the Loom. Gemaakt van 100% katoen met mooie afwerking. Het is erg populair vandaag de dag omdat het comfortabel en gemakkelijk is om te dragen. Omdat ze geschikt zijn voor de wasmachine, kunnen deze maskers iedere dag gedragen worden. Ze worden verkocht per pakje van 5, waardoor je altijd wel een masker hebt als de anderen in de was zitten. Build your Brand heeft ook verschillende stoffen maskers die iedereen passen. Ze worden verkocht voor lage prijzen en er is de mogelijkheid om je eigen label of logo erop te printen.

Bekijk welk masker jou het beste past op wordans.nl.

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top