Verschillende manieren om een zwarte blazer te combineren

Ze zeggen wel eens dat juist wanneer je denkt dat blazers niet voor jou zijn, ze net dat beetje extra zijn dat je nodig hebt. Een zwarte blazer is voor zowel mannen als vrouwen en geen enkele kledingkast is compleet zonder tenminste één zwarte blazer. Het is een veelzijdig kledingstuk dat makkelijk te combineren is met een elegante broek, maar ook met kleding die toch wat meer casual is. Het hangt volledig van jouw smaak en de gelegenheid af. In dit blog willen we je op een aantal manieren laten zien hoe je dit iconische kledingstuk kan combineren met betaalbare items.

Laten we beginnen met looks voor vrouwen!

Dagelijkse outfit voor vrouwen

Wil je een dagelijkse look die zowel elegant als simpel is? Combineer dan deze zwarte blazer, met de knoopjes los, met ons stretch gingham rokje en ons tank topje. Deze outfit laat je vrouwelijke silhouet tot haar recht komen met items die makkelijk te combineren zijn. Voeg een paar comfortabele sneakers toe of platte slippers, en je hebt een professionele en trendy look voor elke dag te pakken.

intentionally blank
Avond outfit voor vrouwen

Mocht je ’s avonds een formele gelegenheid bezoeken, dan is een maatpak niet je enige optie. Of je het nou nodig hebt voor een speciale avond, of een belangrijke meeting, combineer de blazer met een simpele, zwarte cut-out dress, een paar nude hakken, en je bent klaar om te gaan. Je kan de outfit ook matchen met een speciale ketting of schitterende oorbellen. Je zult je comfortabel en toch elegant voelen, met de Megan Markle  look, waar je ook naartoe gaat.

intentionally blank
En nu voor mannen!
Dagelijkse outfit voor mannen

Of je nou naar vrienden gaat of het kantoor, combineer een blazer met deze klassieke relaxed fit jeans en een iconisch Oxford bloesje. Simpel en elegant tegelijkertijd. Voeg nog een paar witte sneakers toe, en je hebt een gemakkelijke en trendy look te pakken.

Avond outfit voor mannen

Mocht je nou altijd gedacht hebben dat je een zwarte blazer alleen kunt dragen met een blouse en pak tijdens een formeel avondje uit, dan hopen we je hiermee van gedachten te kunnen veranderen! Als je een casual maar toch wat classy outfit zoekt voor een avondje op stap, kijk dan niet verder. Of het nou een cocktail avond wordt, of gewoon langs je favoriete plekjes, je kunt een blazer combineren met dit must-have T-shirt van Fruit of the Loom. Met een casual chino broek en een paar Oxford schoenen krijg je die casual-chique look die je zoekt!

We hebben je een paar manieren laten zien om de veelzijdige zwarte blazer te combineren. Laat ons weten wat je er van vindt en volg ons @wearewordans.

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top