Must-haves voor winterreizen

Het is officieel, September is volop begonnen, de temperaturen dalen en de zomer vertrekt weer naar het zuidelijk halfrond. Gelukkig is er niet alleen slecht nieuws. Met de komst van de winter, komt ook weer warme chocolademelk, plannen voor een avondje bankhangen met een filmpje en een deken. Maar bovenal… Winterreizen!

In deze post laten we een aantal must-haves die elke backpacker nodig heeft om de koude plekjes van de wereld te bezoeken in de komende maanden.

Backpacks

Natuurlijk kun je als backpacker de deur niet uit zonder een backpack. Je neemt veel dingen mee op je reizen en daarom hebben we twee modellen uitgekozen die uitermate geschikt zijn.

De eerste rugzak is een militaire rugzak, beschikbaar tegen een betaalbare prijs met ergonomische draagcomfort en verstelbare schouderbanden. De tweede rugzak is de Quadra QX530, in het zwart. Gemaakt van sterke materialen en met 30 liter capaciteit. Beiden zijn perfect om comfortabel alles wat je nodig hebt bij je te dragen.

Kleding

Als je een rugzak hebt, kun je kijken naar de inhoud: kleren. Wintermaanden zijn koud, soms zelfs extreem koud, het ligt maar net aan welk land je bezoekt. Om er zeker van te zijn dat je warm bent, raden we dit fleece jack aan en dit basic shirt met lange mouwen om onder de rest van je kleren te dragen. 

Mocht je nou naar een land reizen een land reizen waar regen uit een onverwachte hoek kan komen, dan raden we je een dit softshell jasje aan. Niet alleen houdt het je warm, het voorkomt ook nog eens dat je aan het einde van je reis verkouden bent. Deze jas is er ook voor mannen!

Muts

Ze zeggen wel eens dat in ons hoofd het belangrijkste orgaan van ons lichaam zit, het bestuurt ons lichaam, emoties en gedrag. Daarom is het belangrijk om het warm te houden in koude omgevingen. Niets is beter geschikt voor deze taak dan deze muts, die niet alleen stijl toevoegt aan je outfit, maar je ook gewoon warm houdt.

intentionally blank
Trainingsbroek

Als backpacker is het natuurlijk belangrijk dat je je comfortabel voelt in je kleren. Zo kun je dagen op pad zijn en nieuwe plekken ontdekken zonder moe of geïrriteerd te raken.
Daarom is onze laatste aanrader een trainingsbroek, beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kun je zo ver gaan als je wilt en toch alle comfort hebben. Trainingsbroeken zijn flexibel en breed inzetbaar tijdens allerlei soorten avonturen.

 

 

We hopen dat deze post wat nut voor je heeft gehad. Bij Wordans kun je al je winterbenodigdheden open. Tag ons op Instagram @wearewordans zodat we je kunnen volgen tijdens je winterreizen!

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top