4 Ultieme Vibes voor de Mannelijke Looks

Het leven zit vol met clichés, wie heeft niet die vriend die de slimme is? Of degene die altijd al met sport bezig is geweest? Om nog maar te zwijgen van degene die alle meisjes krijgt! We dachten dat het interessant zou zijn om een aantal looks voor te stellen, afhankelijk van deze clichés, omdat er een aantal items zijn die honderd procent gerelateerd zijn aan persoonlijkheid. Zoals, een skater geen skater kan zijn zonder zijn rolschaatsen, toch? Of de hipster kan geen hipster zijn zonder zijn retro-bril. Volg ons door deze fashion reis voor mannen, en vertel ons met welke look je je het meest identificeert!

De skater

Als je niet zonder je rolschaatsen kunt leven en je neemt ze in principe overal mee naartoe, zelfs naar je buurman, dan heb je waarschijnlijk de skate virus te pakken. De skatecultuur heeft zeker een representatieve stijl en een manier van leven. Een van de must-have stukken die een skater niet kan missen is deze klassieke Nylon jas. Het is eigenlijk het item dat de look compleet maakt. Combineer het met een basic t-shirt, rechte losse jeans met distressed ends, hoge sokken en een paar sneakers zoals Converse of SB’s, en je hebt het! Als accessoire kun je een pet of een muts toevoegen. Je hoeft alleen maar je rolschaatsen te pakken en door de straten te rollen! 

 

De hipster

intenionally blank

 

 

 

 

 

 

 

Als je niet echt kan leven zonder het bijwonen van de zomerse Indie festivals, Two Door Cinema Club is je religie en je houdt van rijden terwijl je luistert naar Arcade Fire, dan ben je waarschijnlijk een hipster. Enige tijd geleden verscheen deze stijl en wat iets tijdelijks leek is nooit meer weggegaan. Om de look te dragen, is het typisch om retro-items te gebruiken met andere basis-items om echt coole looks te creëren.

Bij Wordans vinden we dat dit shirt heel goed past bij de sportieve-hipstertrend. Zoals ook te zien is bij de meest bekende merken de laatste tijd, is het weer volledig in de mode. Bij Wordans hebben we deze betaalbare versie voor je, die je kunt combineren met deze basic shorts. Voeg daarbij een paar hoge sokken, enkele trendy sneakers en… oh! Vergeet je gouden of zilveren retro-bril niet om de look compleet te maken!

De sportman

We hebben allemaal een vriend die al zijn vrije tijd in de sportschool doorbrengt, en als je dat niet doet ben je waarschijnlijk zelf die vriend. Hij is altijd in voor alles wat met sport te maken heeft: een voetbalwedstrijd, een paar schoten op de mand of een crossfit-sessie. Hij kleedt zich bijna nooit net, want hij is altijd fris uit zijn trainingssessie.

De perfecte outfit die we voor hem voorstellen, bestaat uit een marineblauwe sweatbroek en een basic oversized sweatshirt van Gildan. Voor iemand die als prioriteit comfort en sporty looks heeft, is dit de outfit. Voeg een paar effen witte sneakers toe en je hebt de look! 

De nerd

Of u nu een workaholic, een programmeur of een wiskundefanaat bent, uw stijl valt waarschijnlijk in deze groep. Op je werkplek, op de universiteit of zelfs op de middelbare school vindt deze groep het moeilijk om een trainingspak aan te trekken omdat het voor hen te informeel is. Aan de andere kant is het een andere eenvoudige manier van kleden waarmee je altijd goed zit, omdat het bestaat uit basics. Voor deze geïnspireerde outfit hebben we gekozen voor deze polo van Gildan. Het zal je beste bondgenoot zijn en je kan er bijna alles mee combineren, wat het een veelzijdig stuk maakt. U kunt een grote verscheidenheid aan kleuren vinden op Wordans.com. Vergeet niet je bril te dragen om het een extra tintje te geven. 

En jij? Welke stijl herkent jij je het meest in? Laat het ons weten! Je kunt meer kledinginspiratie vinden op ons Instagram-account @wearewordans en je kunt ook onze website Wordans.nl verkennen om te winkelen in een brede selectie van stijlen en kleuren!

Posts created 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top