Facebook Pixel
Outlet
€9.01 incl. BTW €7.45 zonder BTW
Verkoopprijs €24.57
-63

Malfini 525C - Fleece Vest Exit Uniseks


Kleur
Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 2)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 525C

Dit uniseks Exit fleece vest van Malfini is hét stuk dat je nodig hebt als je op zoek bent naar comfortabele en trendy outfits om je wintergarderobe compleet te maken. Het mouwloze ontwerp en de contrasterende elementen geven het een onweerstaanbare moderne stijl.
Dankzij de klassieke snit en de strakke stijl is het geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Hij is verkrijgbaar in de maten XS tot 3XL. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als je een model wilt kopen dat gemakkelijk bij andere kleuren past, kun je kiezen voor een zwart of wit model. Als je een vleugje kleur aan je look wilt toevoegen, kun je kiezen voor de rode, groene, lichtblauwe of donkerdere modellen.
Het heeft praktische zakken (lage zakken en bij de borst) waarin persoonlijke spullen zoals sleutels, een portemonnee of een mobiele telefoon kunnen worden opgeborgen. Het vest is gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij het sluitsysteem aan de voorkant. Het heeft ook een zoom aan de onderkant met een trekkoord. Het buitenste gedeelte heeft een anti-pilling afwerking en het binnenste gedeelte is gemaakt van een materiaal dat comfortabel en zacht aanvoelt. De kraag is hoog om de nek te bedekken.

- isolerende stof
- rits over de gehele lengte met kinbescherming
- zakken met spoelrits
- onderzoom verstelbaar door elastisch koord
- decoratieve stiksels
- anti-pilling afwerking aan de buitenkant
- gewicht: 220 g/m²

Gewicht
220g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Specificatie
Mouw stijl Mouwloos
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 525C