Outlet
€3.30 incl. BTW €2.73 zonder BTW
Verkoopprijs €7.41
-58

Malfini 146C - V-hals Shirt Slim Fit Heren


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 146C

Kies voor de charme van een tijdloze klassieker met dit Slim Fit V-hals T-shirt van Malfini voor mannen! Het is een van die mannelijke outfits die met de tijd niet zal vergaan.
Afhankelijk van de stijl brengt het een vleugje klasse en nonchalance in je look. Het is gemakkelijk te combineren met shorts, jeans, losse broeken of chino's. Met zijn kleine V-hals en slanke pasvorm benadrukt het elke look, terwijl het een modern tintje aan je outfit toevoegt. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren, van subtielere kleuren tot de meest heldere tinten: wit, zwart, geel, rood, bruin, grijs ...
Het Slim Fit V-hals Malfini t-shirt voor heren is ultralicht en ideaal voor zomerse uitstapjes. Het heeft een nette afwerking en is ontworpen in een superieure kwaliteit stof, die comfort en stevigheid combineert en gemakkelijk te onderhouden is. De binnenzoom in de nek is gemaakt van hetzelfde materiaal. Voor extra stevigheid zijn de schoudernaden versterkt. Zo belooft het een uitstekende levensduur.
Het is verkrijgbaar in verschillende maten, modellen S tot 3 XL.

- slank gesneden met zijnaden
- diepere V-hals
- smalle 1:1 ribgebreide halslijnzoom met 5% elasthaan
- binnenzoom nek in dezelfde stof
- versterkte schoudernaden
- siliconen afwerking
- gewicht: 180 g/m²

Gewicht
180g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Specificatie
Halslijn V-neck
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 146C