Groothandel B&C Basic Kleding Accessoires

Bekijk Resultaten
258 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Goedkope kleding & accessoires online

bij Wordans Nederland

Het merk B&C

Met 24 jaar ervaring in de creatie en marketing van burgerkleding voor bedrijven, schittert het merk B&C vandaag als leider op de Europese markt. Het is met een hoofdkantoor in België, productiekantoren in Azië en sterke strategische ambities dat het merk een must is geworden in de kledingsector. B&C is nu aanwezig in 31 landen, in Europa en het Midden-Oosten.

De roeping van het merk is om bedrijven de beste communicatieondersteuning te kunnen bieden door middel van een zeer grote kledingcollectie. De keuze gaat daarom uit naar materialen die dagelijks aangenaam zijn om te dragen, maar ook naar doordachte snitten die het lichaam vrij laten om te bewegen. Ook de stofkeuze voor de kleding van B&C is essentieel. Behalve dat het comfortabel is om dagelijks te dragen, moet het ook gemakkelijk te onderhouden en duurzaam zijn op de lange termijn. Duurzaamheid wordt steeds meer centraal gesteld in de Belgische merkstrategieën, cultuur en waarden. Veel T-shirts van B&C zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, voor een duurzamere benadering van mode. Zoals u zult hebben begrepen, is kwaliteit geen optie, maar een prioriteit voor alle kleding van B&C. Het merk wilt geen concessies doen, noch op kwaliteit noch op de prijs. Kleding aanbieden tegen een betaalbare prijs blijft een van hun uitdagingen en verplichtingen. Kwaliteit tegen een redelijke prijs, dat vindt u in ons aanbod van B&C-kleding.

Ontdek snel de stukken die we voor je hebben geselecteerd op Wordans: overhemden, t-shirts, broeken, sweatshirts... Je vindt hier zeker wat je nodig hebt, of je nu een bedrijf of een particulier bent.

Het merk dat iedereen het hele jaar door kleedt!

Wie u ook bent, wat uw stijl ook is, man, vrouw, kind, sportman of zakenvrouw, de kleding van B&C past zich aan iedereen aan. De kleinste sjablonen zullen verleid worden door kleine maten vanaf 2XS. Het vinden van een groot B&C-kledingstuk is ook kinderspel, aangezien het assortiment tot 6XL loopt. Het doel is dat iedereen vindt wat hij zoekt in deze selectie van B&C-kleding!

Als bedrijf kunt u B&C-kleding absoluut in bulk kopen om uw medewerkers tijdens een seminarie of teambuilding in de kleuren van uw merk te kleden. Je hoeft alleen maar de maat en het aantal stuks te kiezen dat je nodig hebt. De stukken zijn vrijwillig sober en verenigd om later gemakkelijk aan te passen aan uw behoeften. Voor particulieren kan alle kleding van B&C uiteraard afzonderlijk worden aangekocht.

Het B&C-kledingstuk is een basic, een tijdloze item dat u zo kunt dragen of later kunt aanpassen aan uw wensen. Alle kledingstukken zijn effen en zorgen voor een tijdloze eenvoud aan elk stuk. Er wordt een ruime keuze aan kleuren aangeboden, variërend van blauw over groen tot rood, inclusief het tijdloze zwart-wit.

Alle soorten stukken zijn beschikbaar: het t-shirt, perfect voor een casual en professionele look, het T-shirt, een basic om te dragen op het werk, 's avonds of tijdens het sporten, de hoodie, ideaal in alle situaties of zelfs de jas die jij warm. B&C-kleding blijft een basis voor dagelijks gebruik!