Groothandel Relatiegeschenken

Bekijk Resultaten
3129 results.
Verfijn uw selectie
Koop goedkopen producten online bij Wordans Nederland

Koop relatiegeschenken bij Wordans, er is voor ieder wat wils

Naast een breed scala aan gewone kleding biedt Wordans ook een breed scala aan personaliseerbare producten die u kunt gebruiken als relatiegeschenken voor uw bedrijf. Onze voorraad bestaat uit producten van bekende merken als Stamina en Midocean, maar ook tassen, gereedschap, kantoorartikelen, sport- en vrijetijdsartikelen, accessoires voor mobiele telefoons en nog veel meer. Bovendien zijn de meeste artikelen aanpasbaar. U kunt er het logo van uw bedrijf op drukken en uw klanten, werknemers en zakenpartners gepersonaliseerde geschenken of promotionele producten aanbieden.

Onze sectie relatiegeschenken is geschikt voor HR-professionals en bedrijfsleiders die hun werknemers willen belonen met speciale producten voor speciale gelegenheden, zoals Kerstmis of verjaardagen. Ook wie gewoon het kantoor wil uitrusten met gepersonaliseerde koffiemokken en schrijfwaren vindt bij Wordans zijn gading. Deze producten zijn ook een geweldige manier om uw dankbaarheid te tonen aan uw klanten of zakenpartners, door hen relatiegeschenken aan te bieden die zij zeker zullen waarderen.

Net als bij onze andere producten is de Wordans promo selectie beschikbaar tegen de laagste prijzen, met extra kortingen voor alle bulkbestellingen. Bekijk nu ons assortiment, u zult niet teleurgesteld zijn.

Relatiegeschenken om uw merkbekendheid te vergroten en uw publiek te betrekken

Het geven van relatiegeschenken aan personeel, zakenpartners en klanten is een geweldige manier om uw bedrijf tegen lage kosten te promoten. Het is niet ongewoon om draagtassen met bedrijfslogo's trots op straat te zien staan. Hierdoor kunnen deze bedrijven de aandacht trekken van het grote publiek. Hoewel het niet echt gratis promotie is, is het uitdelen van relatiegeschenken met Wordans selectie veel goedkoper dan een uitgebreide marketingcampagne, en zorgt het ervoor dat uw merk gezien wordt met een minimale inspanning.

Een van de voordelen van het uitdelen van promotionele producten is dat het zeker een blijvende indruk achterlaat bij uw klanten. Als een van uw klanten bijvoorbeeld elke dag drinkt uit een koffiemok met het logo van uw bedrijf erop, is de kans groot dat hij uw site bezoekt wanneer zijn producten op zijn, omdat uw bedrijf in zijn onderbewustzijn verankerd is. Dit zal ook merkentrouw opbouwen, want hoe meer ze aan uw bedrijf denken, hoe minder ze aan uw concurrenten zullen denken.

Ze weggeven als prijzen aan winnaars van wedstrijden is een andere vaak succesvolle manier om Wordans weg te geven, vooral op sociale netwerken. Het is een manier om uw klanten betrokken en actief te houden en hen aan te moedigen tot interactie met uw merk.

Om uw medewerkers en zakenpartners te waarderen, kiest u voor relatiegeschenken

Wordans relatiegeschenken zijn er niet alleen voor klanten, maar ook voor uw personeel. Met de verschillende opties op onze site kunt u hen zelfs belonen met meer gepersonaliseerde geschenken, waarmee u hen laat zien dat ze gewaardeerd worden. Zoals in veel aspecten van het leven maken de kleine dingen het verschil op het werk, dus kleine gebaren voor uw personeel zijn niet te onderschatten. Eenvoudige dingen zoals briefpapier of USB-sticks met de naam van de werknemers erop zullen een lange weg gaan om een gevoel van saamhorigheid en eenheid binnen uw bedrijf te creëren. Als u meer geïnteresseerd bent in praktische zaken, kunt u kantoorbenodigdheden kopen uit ons assortiment relatiegeschenken, personaliseerbare artikelen die het moreel van uw werknemers zeker zullen verhogen en de prestaties zullen verbeteren.

Het geven van relatiegeschenken aan uw zakenpartners en B2B-klanten kan uw relatie met hen ook aanzienlijk verbeteren en problemen helpen oplossen die zich soms voordoen. Als een van uw klanten bijvoorbeeld een probleem heeft met een bestelling of een product, kan het sturen van gepersonaliseerde geschenken een ideale manier zijn om het goed te maken en het verloren vertrouwen te herstellen. Gepersonaliseerde geschenken kunnen worden gebruikt om uw dankbaarheid aan uw klanten uit te drukken of om de verjaardagen van uw partners te herdenken.

Cadeau-ideeën van Wordans

Onze selectie promotieartikelen is een geweldig geschenk voor uw werknemers voor Kerstmis, Valentijnsdag, verjaardagen en andere speciale gelegenheden. Met de aanpassingsmogelijkheden van Wordans kunt u gemakkelijk gepersonaliseerde geschenken geven met onze verschillende groothandelsartikelen: kantoorbenodigdheden, briefpapier, USB-drives, notitieblokken en muismatten. Met uw merknaam of logo erop gedrukt zijn deze producten de beste gepersonaliseerde geschenken. Uw personeel zal het doordachte en praktische karakter van de producten waarderen.

In de rubriek relatiegeschenken biedt Wordans ook praktische accessoires: verschillende soorten tassen (draagtassen, heuptassen, laptoptassen, rugzakken en sporttassen). Naast het weggeefaspect zijn tassen uitstekende promotionele producten. Dat komt omdat ze meestal een groot plat oppervlak hebben, perfect voor het afdrukken van logo's. Merken als Midocean en Stamina bieden ook mobiele accessoires zoals powerbanks, opladers, luidsprekers en koptelefoons. Accessoires die uw werknemers graag cadeau krijgen. Bij Wordans kun je leuke artikelen vinden zoals speelgoed, speelkaarten en kunstmaterialen. En zoals al onze producten zijn ze verkrijgbaar tegen ongelooflijk lage groothandelsprijzen.

De categorie kleding en accessoires van ons aanbod aan relatiegeschenken is een van de populairste. U vindt er petten, mutsen, sjaals, sokken, handschoenen en nog veel meer. Deze producten zijn gemakkelijk aanpasbaar met het merk van het bedrijf. Dit zijn geweldige geschenken voor uw personeel. Op het werk zal iedereen zich deel van het team voelen en het bedrijf promoten als ze ze buiten het kantoor dragen.

Als u tenslotte op zoek bent naar kerstcadeaus voor uw personeel, hebben we een speciale "stocking stuffer" sectie, kerstmutsen, boomversieringen, geschenkzakken en lelijke kersttruien. Neem dus zeker een kijkje bij de relatiegeschenken van Wordans, vooral als u geen inspiratie hebt om Kerstmis op kantoor te vieren!

Koop en personaliseer uw geschenken op één plaats

Wordans is een one-stop-shop voor de aankoop en personalisatie van uw relatiegeschenken. Wij bieden een verscheidenheid aan drukmethoden om te voldoen aan uw behoeften en het soort producten dat u bestelt:

  • Digitale druk - Voor het bedrukken van niet-textiele artikelen zoals koffiemokken, telefoonaccessoires en kantoorbenodigdheden. Ideaal voor het afdrukken van hoge kwaliteitsafbeeldingen op een klein aantal items. Afbeeldingen worden digitaal overgebracht van een computer naar uw gepersonaliseerde geschenken met behulp van de nieuwste printtechnologie.
  • Zeefdruk - De beste methode voor het bedrukken van stoffen zoals petten, mutsen, hoodies, t-shirts, vooral ontwerpen zoals eenvoudige logo's, namen en grappige zinnen. Deze methode is perfect voor groothandelsbestellingen van gepersonaliseerde kleding. Uw personeel zal het geweldig vinden!
  • Borduurwerk op maat - Dit is geschikt voor het aanbrengen van meer gedetailleerde motieven op textielproducten zoals T-shirts, hoodies en truien, of accessoires zoals hoeden, handschoenen en sjaals. Het is ook een geweldige optie als u uw werknemers iets van waarde en duurzaamheid wilt geven.