Bing account

Groothandel Truien

Bekijk Resultaten
836 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Truien

bij Wordans Nederland

Vroeger was de scheiding tussen dames- en herenmode heel duidelijk, met zowel pasvormen als kleuren die voorbehouden waren aan een bepaald geslacht.

Gelukkig is daar nu duidelijk verandering in gekomen, nu steeds meer winkels unisex kleding aanbieden, zonder aan te geven voor welk geslacht het bestemd is. Vrouwen en mannen kunnen hetzelfde dragen en er geweldig uitzien, zoals onze unisex sweatshirts en truien bewijzen! We nodigen je uit om ons aanbod eens te bekijken.

Veelzijdige unisex kleding

In ons aanbod leggen we de nadruk vooral op kwaliteit, maar ook op universele oplossingen. Unisex truien zonder bepaald motief worden vaker gedragen dan meer decoratieve modellen, eenvoudigweg omdat een effen trui veel gemakkelijker te combineren is met verschillende stijlen. Maar zijn basis sweatshirts en truien saai? Absoluut niet. Kijk maar eens in ons ruime kleurenassortiment, waar je een keuze aan kleuren vindt, van klassiek en ingetogen tot sappig en expressief.

Verkoop op grotere schaal, bv. groothandel in unisex jerseys

Unisex basis sweatshirts zijn vaak gewild, vooral bij bedrijven, organisaties of sportclubs. Veel werkgevers kiezen ervoor om voor alle werknemers dezelfde sweatshirts te kopen, met een bedrijfslogo of humoristisch opschrift. Unisex sweatshirts en fleeces maken het hen beslist gemakkelijker, want ze hoeven zich geen zorgen meer te maken over de snit van mannen of vrouwen, maar bestellen gewoon de juiste hoeveelheid van de specifieke maten!

Dezelfde fleece of unisex T-shirts zijn ook een prima oplossing voor sportclubs die alle spelers in kleding met het teamlogo willen kleden. Bij Wordans hebben we ook unisex sportkleding, ook voor mooie prijzen! Maak van de gelegenheid gebruik om in bulk te winkelen.