Groothandel Fruit of the Loom Basic Kleding Accessoires

Bekijk Resultaten
213 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Goedkope kleding & accessoires online

bij Wordans Nederland

Het merk Fruit of the Loom behoeft nauwelijks introductie! Het is een beroemd bedrijf dat bekend staat om de massaproductie van kledingstukken die waar voor hun geld garanderen. Interessant is dat Fruit of the Loom meer dan 150 jaar oud is! Het bedrijf werd in 1851 in de Verenigde Staten opgericht door twee broers. Ooit de eerste katoenstoffenfabriek in de VS, is het nu een enorm bedrijf en het meest populaire merk voor promotionele kleding.

Bij ons kun je Fruit of the Loom T shirts kopen in groothandel hoeveelheden! Maak van de gelegenheid gebruik om te besparen op je bestelling zonder aan kwaliteit in te boeten. Als je bij ons koopt, kun je rekenen op snelle levertijden en deskundige hulp in elke fase van het bestelproces.

Beroemde Fruit of the Loom shirts

Fruit of the Loom T shirts worden gebruikt door verschillende kledingmerken, die de door hen ontworpen designs toepassen op de T-shirts. Het is perfect als je graag kwaliteit T-shirts in je winkel wilt hebben, met je originele opdruk, terwijl je profiteert van een extra lage prijs.

Bij Wordans zijn tientallen modellen verkrijgbaar, waaronder Fruit of the Loom T shirts met korte mouwen of lange mouwen. De aangeboden modellen zijn er in de meest uiteenlopende kleuren, van weelderig en meer pastel tot ingetogen klassiekers. Je vindt hier dames, kinder en heren Fruit of the Loom shirts. Ze zijn gemaakt van katoen, wat voor veel comfort zorgt.

Koop Fruit of the Loom T shirts in bulk!

Heb je promotie T-shirts voor een evenement nodig? Of wil je je werknemers dezelfde shirts bezorgen, bijvoorbeeld met je logo erop? Wat de reden ook is, bij ons kun je Fruit of the Loom T shirts kopen in het groot! Wij bieden niet alleen prijzen voor goedkope T shirts Fruit of the Loom, maar ook faciliteiten zoals gratis levering.