Groothandel Fruit of the Loom Truien

Bekijk Resultaten
59 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Fruit of the Loom Truien

bij Wordans Nederland

Trakteer jezelf op een Fruit of the Loom-sweatshirt voor de beste prijs op Wordans.

Voor een goed uitgeruste kleedkamer blijft het sweatshirt een essentieel kledingstuk, vooral in de winter. Of het nu vrouwelijk of mannelijk is, met een kraag met ritssluiting, capuchon of zelfs fleece, de verschillende modellen van het Amerikaanse merk Fruit of the Loom die we in onze selectie presenteren, voldoen aan al uw verwachtingen op het gebied van stijl.

Alledaagse sweatshirts voor het hele gezin Vroeger voorbehouden aan de sportwereld, is het dragen van sweatshirts in de loop van de tijd democratischer geworden. Sindsdien heeft het de heren- en dames kleedkamer in een veelvoud van vormen geïntegreerd. Zo kunnen we in onze collectie dames sweatshirts, heren sweatshirts en modellen voor de jongsten onderscheiden. Voor uw familie-uitjes in de winter, wat is er mooier dan elk een sweatshirt van het merk te dragen om het koude winterweer in stijl te trotseren.

Alle stijlen zijn er In deze collectie gereserveerd voor het merk Fruit of the Loom zijn alle stijlen aanwezig. Als je een model wilt met een capuchon voor een casual look, dan kun je kiezen voor de SC270, een referentie voor heren. Met zijn kangoeroezak en ton sur ton platte koord capuchon is hij perfect voor je dagelijkse leven. Het is ook verkrijgbaar in dames- (SC259) en kinder- (271) modellen.

Als je meer sportief bent, geef dan de voorkeur aan een model raglan sweatshirts zoals de SC260. Dit multifunctionele kledingstuk zal het hele jaar door uw metgezel zijn. Je kunt ook een model proberen met een kraag met rits en raglanmouwen voor meer mogelijkheden.

Voor zowel werk als een reis naar de bergen, houdt een Fruit of the Loom-fleece-sweatshirt je warm in de winter. Zeer dik en gemaakt van 100% polyester, onze modellen houden de warmte lang vast.

Kwaliteit ten dienste van uw comfort

Het sweatshirt is een van de meest gedragen kledingstukken, zelfs buiten zeer koude periodes. Hiervoor moet het zo zijn ontworpen dat het zoveel mogelijk comfort biedt. Omdat dit vooral verband houdt met de kwaliteiten van de elementen die in de compositie worden gebruikt, besteedt Wordans bijzondere aandacht aan de compositie van zijn sweatshirts. We geven de voorkeur aan kleding die is ontworpen met materialen van hoge kwaliteit, maar niet duur, voor uw comfort en tevredenheid. De heren-, dames- en kindersweatshirts die we voor u hebben geselecteerd, bevatten voornamelijk katoen of polyester.

Zacht aanvoelend en tegen de huid, katoenen kledingstukken bieden optimaal comfort. Ze zijn ook perfect voor de winter omdat ze de warmte goed vasthouden. Wat polyester betreft, het is ook een goed materiaal voor warme kleding. Het wekt statische elektriciteit op om je lichaam ondanks de kou op een goede temperatuur te houden. Het wordt ook erkend als een zeer resistent materiaal dat niet snel verslechtert. Aan hem danken de sweatshirts van Fruit of the Loom hun weerstand tegen wassen. Aan elk het Fruit of the Loom-sweatshirt van hun keuze Voorkeuren zijn over het algemeen niet hetzelfde van de ene persoon naar de andere. Iedereen heeft zijn eigen smaak als het gaat om stijl, kleur en maat. Bij Wordans is iedereen tevreden. We zorgen ervoor dat we trendy kleding in onze collecties opnemen die alle stijlen van het moment omvatten. Daarnaast is onze kleding in alle maten verkrijgbaar, van klein tot groot.

Als het om kleur gaat, zorgen we er ook voor dat onze sweatshirts verkrijgbaar zijn in de kleur van jouw keuze. Wij bieden u kleding in effen kleuren en modellen met verschillende patronen.