Groothandel Petten

Bekijk Resultaten
444 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Petten

bij Wordans Nederland

Maak kennis met onze diverse reeks baseballpetten, verkrijgbaar in het groot! Er is keuze uit meer dan 400 modellen petten in een grote verscheidenheid van kleuren. U zult dus zeker vinden wat u zoekt! Onze goedkope baseballpetten komen van leiders in de promotionele kledingindustrie. Alle producten zijn glad, veelzijdig en bij uitstek geschikt om te worden bedrukt met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of verenigingslogo.

Stijlvolle en betaalbare baseballpetten

Bij Wordans, bieden wij zowel dames- als herenhoeden aan. Natuurlijk is er ook geen gebrek aan modellen voor de kleintjes! Hoeden zijn handig voor verschillende uitstapjes en zijn een belangrijk kledingstuk omdat ze het hoofd beschermen tegen de zonnestralen. Wij bieden caps aan van katoen of andere materialen. Voor de eco-bewuste, hebben we hoeden gemaakt van gerecycleerde materialen. 

Voor de zomer raden wij in het bijzonder aan baseballpetten te kopen met gaas aan de achterkant, dat voor ventilatie zorgt en de hoofdhuid laat ademen. Wanneer u hoeden in bulk bij ons koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de maten! De meeste modellen worden geleverd met een verstelband voor de omtrek, zodat iedereen hem aan zijn hoofdmaat kan aanpassen. Kiezen tussen klassieke baseballpetten of moderne full caps, met hun kenmerkende rechtopstaande vizier? Kies uit verschillende stijlen. 

Koop baseballpetten in grote hoeveelheden!

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van baseballpetten in grote hoeveelheden, kunt u dat bij ons doen! Dergelijke caps zijn perfect als corporate gadgets, voor ondernemers in diverse sectoren. Het op de caps gedrukte logo is goed zichtbaar en helpt zo de naamsbekendheid te vergroten. Dergelijke aankopen hoeven natuurlijk niet alleen door ondernemers te worden gedaan! U kunt dezelfde baseballpetten bestellen voor uw dierbaren, bijvoorbeeld voor een familiereünie of een andere gelegenheid.