Groothandel Heren Werkkleding

Bekijk Resultaten
725 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Heren Werkkleding

bij Wordans Nederland

ARBO-regels zijn zeer belangrijk en iedereen, zowel werkgever als werknemer, moet ze naleven. Het is echter de verantwoordelijkheid van de werkgever om te zorgen voor adequate omstandigheden voor de werknemers, waaronder veilige werkkleding.

Een enorme selectie van heren werkkleding wacht op je bij Wordans – meer dan 500 producten! Gebruik de filters aan de linkerkant om te vinden wat je interesseert. Bekijk het aanbod! Wij zijn de werkkleding heren groothandel.

Werkkleding voor heren – veiligheid voorop

Werkkleding voor heren vervult een aantal belangrijke functies. Ten eerste beschermt het het lichaam tegen verschillende soorten vuil, spatten of schaafwonden, afhankelijk van de specifieke werkzaamheden. Ten tweede is het voor werknemers die buiten werken ook een bescherming tegen het weer. Ten derde zorgt het voor zichtbaarheid, door reflecterende elementen of bijvoorbeeld zaklampen die op de pet zijn geplaatst. .

Heren bouwvakkers kleding uit het Wordans assortiment zal perfect zijn voor alle arbeiders die op bouwplaatsen en daarbuiten werken, omdat het veelzijdige producten zijn. Natuurlijk bieden wij ook dames bouwvakkers kleding die ook de veiligheid op het werk waarborgt. Zet je je in voor milieuvriendelijke oplossingen? Kies voor heren werkkleding van gerecycled materiaal!

Werkkleding heren online kopen bij Wordans

Ons aanbod werd grotendeels gecreëerd voor klanten die werkkleding voor mannen in grote hoeveelheden willen kopen. Wij hebben voor elk product aantrekkelijke prijsaanbiedingen opgesteld, zodat je tegen lage prijzen kunt genieten van de benodigde kleding voor je personeel. Als je geïnteresseerd bent in enkele stuks, kun je die natuurlijk ook kopen. Wij bieden ook gratis levering bij bulkbestellingen! Wacht niet en bestel vandaag nog.