Bing account

Groothandel Unisex Werkkleding

Bekijk Resultaten
579 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Unisex Werkkleding

bij Wordans Nederland

Op zoek naar veilige werkkleding voor je personeel? Je bent op de juiste plek! Bij Wordans vind je in deze categorie enkele honderden producten van verschillende aard. De goedkope unisex werkkleding die wij aanbieden voldoet aan alle normen en veiligheidsnormen van de Europese Unie. Het is een goede keuze voor elke medewerker!

Wij bieden zowel volledige werkkleding als individuele kledingstukken en aanvullende accessoires. Door de diversiteit is ons aanbod gericht op vele bedrijfstakken. Werkkleding voor elk geslacht is verkrijgbaar in de maten 2XS tot 6XL. Bekijk ons aanbod in onze denim hemden groothandel!

Praktische werkkleding voor iedereen

Wat vind je in het aanbod van onze unisex werkkleding groothandel? Onder andere een assortiment van bekende fabrikanten als Kariban, Yoko en Rimeck. Zeker de aandacht waard is unisex bouwvakkers kleding zoals reflecterende vesten of warmere jassen, broeken met reflecterende elementen en petten met geïntegreerde verlichting. In feite zullen deze producten niet alleen toepassingen vinden in de bouwsector. Elke werknemer die na zonsondergang buiten werkt, moet dergelijke werkkleding dragen.

Voor de horeca adviseren wij uniseks schorten die gemaakt zijn van gemakkelijk te wassen materialen, en kelnerschorten met praktische zakken.

Unisex werkkleding groothandel

Profiteer van de lage prijzen, hier kun je unisex werkkleding online kopen! Zo blijft de samenhang bewaard en heeft ieder van je personeelsleden dezelfde outfit voor het werk. Je hoeft alleen maar de juiste maten te kiezen. Als je ervoor kiest om unisex werkkleding bij ons online te kopen, kun je er zeker van zijn dat de kledingstukken van hoge kwaliteit zijn die de veiligheid van je werknemers vergroten.