Bing account

Groothandel Kinderen Truien

Bekijk Resultaten
69 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Kinderen Truien

bij Wordans Nederland

Kinder sweatshirts zijn het soort kleding waarin peuters het hele jaar door kunnen rondrennen. Ze zijn comfortabel en warm, gemakkelijk te dragen en dus perfect voor dagelijks gebruik. Het kind kan ze dragen naar de kleuterschool of school, tijdens het wandelen of spelen op de speelplaats. Voor koudere dagen, daarentegen, is een fleece pullover voor kinderen de juiste keuze, want hij verwarmt stevig. In ons aanbod vind je tientallen modellen van verschillende truien, sweatshirts of fleece voor de allerkleinsten, en dat alles tegen gunstige prijzen!

Basis katoenen truien voor kinderen

Elke ouder let bij het kopen van kleren voor zijn kleintje in de eerste plaats op de samenstelling. Het idee hier is dat het materiaal ademend en luchtdoorlatend moet zijn, zoals katoen. Bovendien mag de fleece trui voor kinderen absoluut niet prikken, want de peuter zal snel gefrustreerd raken en aarzelen om zulke kleding aan te trekken.

Bij Wordans geven we om kwaliteit, en daarom zijn zowel onze truien als onze T-shirts voor kinderen meestal van katoen gemaakt. We bieden basis truien voor kinderen die veelzijdig zijn en zowel jongens als meisjes goed zullen staan.

Kindertruien groothandel - tijd om groot in te slaan

Gemiddeld worden kinderen meerdere keren per dag vies en het is vaak moeilijk om de voortdurende wasbeurten bij te houden. Een goede oplossing is om verschillende truien of kindertruien tegelijk te kopen, tegen een spotprijsje. Zo ligt er altijd minstens één schone trui in de kast te wachten.

Bij Wordans verkopen we sweatshirts en truien voor kinderen in bulk. Dit aanbod is in het bijzonder gericht op scholen, sportclubs of andere organisaties die kleuters dezelfde sweatshirts willen geven. Het is ook een goed idee om het logo van de school of het sportteam op de sweatshirts te naaien. Ons assortiment omvat ook veelzijdige sportkleding voor kinderen.