Groothandel Met rits Truien

Bekijk Resultaten
141 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Met rits Truien

bij Wordans Nederland

Neem een kijkje in Wordans' assortiment als je op zoek bent naar sweatshirts met rits! We verkopen zowel in de groothandel als in de kleinhandel, dus je kunt bis ons alleen voor jezelf winkelen of bijvoorbeeld sweatshirts kopen voor je bedrijf of sportteam.

Sweaters met rits bij Wordans

Sweaters met rits zijn ideaal voor vele gelegenheden. Ze zijn heel comfortabel, zodat je ze kunt dragen voor een training, maar ook voor een wandeling, naar school of universiteit. Ze zijn gemakkelijk uit te trekken of gewoon open te doen als je het te warm krijgt. Wordans biedt aan sweaters met rits met en zonder capuchon, zodat je zeker het model kunt kiezen dat het beste bij je past. We hebben producten voor vrouwen, mannen en kinderen, dus je kunt op één plek winkelen voor je gezin of bedrijf! Bovendien kun je kiezen uit vele modieuze snitten en kleuren. We bieden sweatshirts met rits van merken zoals Fruit of the Loom, B&C, Sol's en nog veel meer. Je kunt ook beslissen op basis van het materiaal: je vindt katoenen sweatshirts, maar ook fleece. Wordans is er ook een ruime keuze aan maten - van 2XS tot zelfs 6XL!

Sweatshirts met rits goedkoop kopen - voordelen van groothandel

Wordans biedt de verkoop van sweatshirts met rits aan in de bulk - zodat we je niet alleen zeer aantrekkelijke prijzen kunnen bieden, maar je kan onze producten ook gemakkelijk in grotere hoeveelheden kopen. Je kan zulke sweatshirts kopen en er je logo, nummers of namen op naaien - waardoor het een geweldig reclamegadget wordt voor je bedrijf of een sportgadget voor je team. Ze zijn zeker nuttig en zullen je, bij goed onderhoud, lang van dienst zijn.

Ben je geïnteresseerd, maar misschien op zoek naar andere modellen? Kijk bijvoorbeeld eens naar de hoodies en sweatshirts met halve rits in ons assortiment.