Groothandel Reistassen Tassen

Bekijk Resultaten
79 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Reistassen Tassen

bij Wordans Nederland

Ons aanbod omvat ook praktische reistassen, een verplicht onderdeel van de garderobe van elke toerist. Comfortabel en met verschillende volumes en bestemmingen. Vergeet niet dat je bij ons reistassen in bulk kunt kopen, die niet alleen aantrekkelijk geprijsd zullen zijn maar die ook een prima idee zijn als geschenk voor je medewerkers.

Hoe kies ik de beste reistas?

Als je van plan bent om goede reistassen in bulk te kopen, let dan op de verschillende belangrijke aspecten. Denk in de eerst plaats na over je behoeften en kies modellen die comfortabel zijn en die de juiste capaciteit en functionaliteit hebben. Een reistas mag je ruggengraat niet te veel belasten. Daarom zijn de tassen op onze website licht van gewicht en hebben ze verstevigingen aan de riemen. Bij Wordans vind je makkelijk modellen die ruim genoeg zijn om je benodigdheden voor elke reis in te pakken, zelfs voor een paar weken. Bovendien kunnen aankopen online worden gedaan, wat niet alleen een handige optie is wanneer je een groot aantal tassen koopt. 

Kijk ook eens naar het materiaal waarvan de tas gemaakt is - kies waterdichte exemplaren zodat je bagage in alle weersomstandigheden veilig is. Zoals we hierboven al zeiden, zijn reistassen nuttig als geschenk voor een groep mensen, bijvoorbeeld voor een team (op reis zie je er meteen professioneler uit als iedereen dezelfde bagage heeft met het teamlogo erop), maar ook voor medewerkers - als een praktisch geschenk met een promotioneel aspect. Dergelijke geschenken kunnen in het dagelijks leven worden gebruikt en zijn een goede manier om je dankbaarheid voor een jarenlange samenwerking te tonen.

Groothandel reistassen online

Bij Wordans zijn verschillende soorten reistassen te koop van merken zoals Sol's, WestFord Mill en BagBase. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zodat ze jarenlang meegaan. Koop vandaag nog reistassen die aan je verwachtingen beantwoorden. De goederen kunnen zowel door mannen als door vrouwen worden gebruikt. In onze winkel vind je goedkope reistassen in verschillende soorten en kleurvarianten. Met de goederen van onze winkel wordt elk uitstapje op vakantie of in het weekend een plezier. 

Bekijk ook canvas en jute tassen op onze website.