Groothandel Schoudertassen Tassen

Bekijk Resultaten
80 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Schoudertassen Tassen

bij Wordans Nederland

Een comfortabele schoudertas is een onvervangbare aanvulling op je garderobe als je gaat winkelen of een wandeling door de stad maakt. Je kunt er noodzakelijke spullen in opbergen, zoals je portemonnee, telefoon of auto- en huissleutels. In onze winkel bieden wij schoudertassen voor dames en heren aan in groot- en kleinhandel. Ons assortiment is afgestemd op de verschillende voorkeuren en de huidige modetrends.

Modieuze schoudertassen groothandel en goedkoop

In onze online winkel vind je verschillende soorten schoudertassen tegen betaalbare prijzen en met een ruime waaier varianten om uit te kiezen. Wij bieden je een groothandel - je kunt een groter aantal tassen kopen om bijvoorbeeld aan je medewerkers cadeau te geven. Zo'n gebaar zal door hen zeker gewaardeerd worden en zal hun gehechtheid aan hun dagelijkse werk en hun motivatie doen toenemen. Je kunt zulke tassen ook gebruiken als promotie voor je bedrijf - je hoeft er alleen maar je logo of reclameslogan op te drukken. Een schoudertas is een universeel accessoire dat in het dagelijks leven van nut kan zijn. Ideaal om te winkelen en naar het strand te gaan. Aankopen kunnen worden gedaan via onze website. De voorwaarden inzake verzending en levering zijn optimaal voor Wordans-klanten.

Wat voor soort tassen vind je in onze winkel?

In onze winkel vind je elegante schoudertassen voor dames en heren om mee te nemen naar de winkel of op vakantie. Wij verkopen tassen in retro-stijl, strandtassen, boodschappentassen, elegante canvas tassen en katoenen tassen en Tote Bags. Bovendien zijn schoudertassen ideaal voor in de sportschool - of kijk eens naar onze sporttassen. Zoals je ziet, is ons ruime assortiment voor verschillende doeleinden ontworpen. Onze tassen verschillen in grootte en materiaal. Iedereen zal er iets van zijn gading vinden. Goedkope schoudertassen kunnen naar het werk of naar school worden gedragen, als modieus en universeel onderdeel van elke styling.