Groothandel Sport T-shirts

Bekijk Resultaten
56 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Sport T-shirts

bij Wordans Nederland

Bij Wordans vind je de meest comfortabele sport t-shirts voor de beste prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bulk sportshirts met een korte levertijd. Of ze nou voor de amateursport of professionele sport bedoeld zijn, wij hebben een breed assortiment voor iedereen.

Wordans is uw groothandel als het gaat om voordelige sport t-shirts

Ons prachtige bedrijf Wordans is leverancier van voordelige maar kwalitatief hoogwaardige sportshirts. Omdat wij als groothandel grote bulk inkopen bij onze fabrikanten zijn wij in de positie de shirts voor een zeer gunstige prijs aan u te leveren. 

Ondanks dat wij een groothandel zijn maken wij geen onderscheid in onze klanten. Groot of klein, u bent even belangrijk. Daarom doen wij ook ons uiterste best bij Wordans om uw sport shirts altijd zo snel mogelijk te leveren. Vaak is het zo dat u bij een bepaald besteed bedrag ook gratis levering aangeboden krijgt. Dit geldt ook voor onze andere producten zoals de sport tassen en korte sport broeken.

Ons aanbod aan sport t-shirts

Zoals eerder vermeld hebben wij een breed aanbod aan sportshirts. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn vanzelfsprekend van een hoge kwaliteit. Zoals u kunt zien zijn de shirts verkrijgbaar in verschillende stijlen en daardoor voldoen ze aan alle behoeften voor elke sporter.

Het aanbod aan sport t-shirts omvat onder andere ademende en vochtafvoerende t-shirts. Deze t-shirts zijn gemaakt met als doel je zo veel mogelijk droog te houden tijdens het sporten. 

Daarnaast houden de t-shirts ook UV straling tegen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over schadelijke zonnestralen tijdens het beoefenen van uw sport. Ook zijn er t-shirts aanwezig die compressie hebben en daardoor uw spieren ondersteunen en bloedcirculatie verbeteren.

Waar je op moet letten bij het kiezen van een sport shirt

Wanneer u sport t-shirts aanschaft is het belangrijk om bepaalde factoren in gedachten te houden bij het maken van uw beslissing. 

Ten eerste is het natuurlijk goed om te kijken welk materiaal het beste bij uw vorm van sport past. Kies bijvoorbeeld voor polyester als u gaat hardlopen, fietsen of voetballen. Polyester zorgt ervoor dat uw lichaam droog en koel blijft, omdat de stof het zweet sneller afvoert en verdampt. 

De stof merinowol daarentegen is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om het warm houden van uw lichaam. Voorbeelden van sporten die merinowol gebruiken zijn bergbeklimmen, wandelen en skiën. 

Katoen is niet geschikt voor intensievere sporten omdat het vocht absorbeert en vasthoudt. Hierdoor wordt de kleding zwaarder en is het minder comfortabel om hierin te sporten. Katoen is echter wel geschikt voor activiteiten als yoga en pilates. 

Personaliseer sportshirts bij Wordans

Bij Wordans is het mogelijk om uw sportshirts te personaliseren naar uw behoeften. Ten eerste bieden wij ons rijke assortiment aan waarbij u kunt kiezen tussen verschillende soorten sport t-shirts zoals shirts met een ronde hals, V-hals, en tanktops. 

Na het bepalen welk t-shirt model het beste bij uw behoefte past is het mogelijk om uw eigen logo toe te voegen. Het is natuurlijk ook mogelijk om iets anders als uw logo toe te voegen zoals een afbeelding laten bedrukken of tekst. Het bedrukken van sportshirts is bedoeld voor het gebruik van teams, bedrijven of andere typen evenementen. Het starten van uw gepersonaliseerde sport t-shirts is niet moeilijk. Ga naar sportshirts toe en selecteer degene met “pas het aan!” tekst.

Waarom kiezen voor Wordans

Bij ons bedrijf staat de klant centraal en daarom streven wij naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Wij vinden dat dit gepaard gaat met goede communicatie en snelle levering van bestellingen. 

Doordat wij een grote speler zijn op de markt kunnen wij onze klanten voorzien van de laagste prijzen. Zo bent u sowieso goedkoper uit voor uw sportshirts ongeacht de grootte van de bestelling. Toch willen wij u erop attenderen dat wij meer korting kunnen geven wanneer u meer besteld.