Bing account

Groothandel Dames T-shirts

Bekijk Resultaten
486 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Dames T-shirts

bij Wordans Nederland

Het aanbod in de Wordans webwinkel is heel ruim. Dat is niet anders als het gaat om basic dames shirts - wij bieden shirts voor vrouwen in groot- en kleinhandel en allerlei merken, in verschillende kleuren en een ruime keuze aan maten. Neem eens een kijkje!

Basic dames shirts - comfort en promotie in één

Basic dames shirts zijn niet alleen een hoofdbestanddeel van de garderobe van elke vrouw maar zijn ook een geweldige manier om je bedrijf te promoten! Door dames shirts in bulk te kopen en er je logo of reclameslogan op te drukken ondersteun je de ontwikkeling van je merk. Dit is een leuk idee als geschenk voor vrouwelijke medewerkers, maar ook bijvoorbeeld voor banenbeurzen, conferenties en andere evenementen in je bedrijfstak. Zorg ervoor dat de mensen je merk leren kennen! Bovendien zijn de basic dames shirts uit onze groothandel de perfecte oplossing voor vrouwensport- of hobbyclubs. Wil jij dat je team er goed uitziet bij een thuis- of uitwedstrijd? Zorg ervoor dat je dezelfde truitjes in mooie kleuren krijgt! 

En als je liever iets veelzijdigs hebt, kijk dan eens naar onze basic unisex shirts

Dames T-shirts voor elke gelegenheid

Basic dames T-shirts van katoen zijn voor elke vrouw ook een prima dagelijkse keuze. In een wereld van minimalisme zijn hoogwaardige basic shirts onmisbaar in je garderobe. Je kunt ze aantrekken met een spijkerbroek en sportschoenen voor een wandeling of voor casual werk. Draag ze met een colbertjasje en een zwarte broek voor een smart casual look. Natuurlijk zijn T-shirts ook geschikt voor de sportschool of om te gaan hardlopen of fietsen. Of gewoon als een comfortabel shirt thuis.

Houd rekening met de keuze van het materiaal - katoen draagt niet alleen goed en heeft weinig onderhoud nodig - in de eerste plaats laat het de lucht goed door, wat het comfort van het T-shirt verhoogt. Bij Wordans richten wij ons op kwaliteit en redelijke prijzen. Daarom bieden wij een dames shirts groothandel aan met merken die wereldwijd bekend zijn en gewaardeerd worden, zoals Gildan, B&C en Fruit of the Loom.