Bing account

Groothandel Unisex T-shirts

Bekijk Resultaten
138 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Unisex T-shirts

bij Wordans Nederland

In deze dagen van minimalistische mode en capsule wardrobes wordt veelzijdige kleding die gemakkelijk kan worden gecombineerd met andere kledingstukken steeds populairder. Bijvoorbeeld unisex kleding, die door haar eenvoudige patronen en snitten bij elke outfit past, ongeacht je geslacht. Het is ook een goed idee als je promotionele T-shirts wilt maken voor bijvoorbeeld een handelsbeurs of een industrie-evenement - unisex modellen kiezen zal veiliger zijn. 

Ontdek onze beste unisex basic T-shirts. Deze bieden wij ook in bulk aan.

Wat is unisex mode?

De term unisex mode verscheen voor het eerst in 1968 op de bladzijden van het Amerikaanse tijdschrift "Life". De term betekende het ontstaan van mode die voor beide geslachten bestemd was. Voorbeelden van unisex shirts zijn aldus ontworpen dat ze niet de nadruk leggen op mannelijkheid of vrouwelijkheid. Deze mode won snel terrein over de hele wereld. Op straat zag je mensen in klassieke spijkerbroeken en neutrale T-shirts, en op de etiketten van kinderkleren stond "voor meisjes en jongens". Tegenwoordig vind je winkels die geen scheiding maken tussen mannen- en vrouwenafdelingen. Je kunt winkelen in een gemeenschappelijke ruimte die voor iedereen bestemd is. Het is een handige optie die bij mensen over de hele wereld in de smaak valt. 

Unisex shirts voor dames en heren

Daarom zijn in onze online winkel shirtmodellen met universele motieven te vinden. Wij bieden unisex T-shirts in bulk - ideaal als promotie-shirts, voor teams of leden van verschillende clubs. Deze veelzijdige oplossingen zijn ook vriendelijk voor de planeet, want ze kunnen afwisselend gedragen worden door broers en zussen van verschillend geslacht zonder dat je ze hoeft weg te gooien of nieuwe goederen hoeft te kopen. Bij Wordans kun je unisex shirts in bulk kopen - je vindt er trouwens zowel shirts met korte als met lange mouwen en veelzijdige onderhemdjes. Je kunt ze combineren met sets voor het hele gezin!

Of misschien vind je het leuk om je match met je wederhelft in de verf te zetten? Er is geen betere manier om compatibiliteit te tonen dan als paar dezelfde kleding te kopen. Het ziet er buitengewoon schattig en origineel uit. In onze winkel kun je unisex t-shirts kopen tegen betaalbare prijzen en met een hoogwaardige afwerking. Goederen van wereldberoemde merken zoals Gildan en Fruit of the Loom. Bestel ze in bulk in onze online winkel.