Groothandel Personaliseer T-shirts

Bekijk Resultaten
201 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Personaliseer T-shirts

bij Wordans Nederland

Goedkope shirts bedrukken is erg populair. Met deze shirts kunt u uw logo of andere symbolen van uw merk laten bedrukken, waardoor uw bedrijf wordt gepromoot. Als u goedkope shirts wilt bedrukken in bulk, moet u een bezoek brengen aan Wordans, een online kleding groothandel die een breed scala aan blanco t-shirts aanbiedt. In deze gids zullen we enkele redenen behandelen waarom u overweegt om shirts te bedrukken op onze website.

Onze website biedt tal van topmerken voor t-shirts

Onze klanten kunnen kleding van diverse merken bedrukken. Een opmerkelijk merk op onze website is Gildan, een Canadese fabrikant van blanco activewear. De shirts zijn ontworpen om door klanten te worden bedrukt. Naast het produceren van hoogwaardige kleding, heeft dit merk een sterke focus op duurzaamheid en maakt het gebruik van ethische productiepraktijken. Een ander opmerkelijk merk dat u op Wordans vindt, is Build Your Brand. Dit merk produceert hoogwaardige blanco kleding en zijn gelocaliseerd in Duitsland. Een ander merk dat trots is op de productie in de VS is Bella + Canvas, met het hoofdkantoor in Los Angeles. Naast deze merken kunt u ook shirts bedrukken van Fruit of the Loom en Malfini Premium.

Ideeën voor het bedrukken van t-shirts

Het bedrukken van t-shirts is een van de beste middelen om krachtig te communiceren met de buitenwereld. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijk statement willen maken, een merk promoten, een gelegenheid wilt herdenken of gewoon creatief wilt zijn. Zie hieronder opties voor het bedrukken van t-shirts bij Wordans:

  • T-shirt bedrukken met bedrijfslogo

  • T-shirt bedrukken met tekst

  • T-shirt bedrukken met afbeeldingen

  • T-shirt bedrukken voor evenement informatie

  • T-shirt bedrukken met team naam of logo

  • T-shirt bedrukken voor een goed doel

  • T-shirt bedrukken voor een politieke campagne

  • T-shirt bedrukken met persoonlijke herinneringen

  • T-shirt bedrukken voor kerst

U kunt kiezen uit katoenen en poly-katoenen shirts

Onze online winkel biedt shirts met katoenen en poly-katoenen mengsels. Katoen is het ideale materiaal voor wie comfort en ademend vermogen belangrijk vindt. Deze shirts kunnen koeler aanvoelen om te dragen in warme omstandigheden. Poly-katoenen mengsels zijn ook uitstekend en aanzienlijk goedkoper dan 100% katoenen shirts. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee, bovendien zijn ze zeer comfortabel. Het is vermeldenswaard dat poly-katoenen mengsels in verschillende verhoudingen voorkomen, waarvan de meeste bestaan uit 65% katoen en 35% polyester.

Onze website biedt goedkoop shirts bedrukken aan

Wordans wint aan populariteit vanwege de lage prijzen. Bedrijven zullen vooral profiteren van het bedrukken van shirts op onze website, omdat ze kortingen kunnen krijgen bij grotere bestellingen. De prijzen voor goedkope shirts bedrukken in bulk zijn bijzonder laag bij aankopen van 500 items of meer. Hoewel goedkope artikelen vaak worden geassocieerd met lage kwaliteit, kunnen we bij Wordans zowel kwaliteit als waarde bieden door te onderhandelen met topshirtmerken.

We hebben een breed scala aan shirt typen

Op onze website heeft u ruime keuze. We bieden allerlei te gepersonaliseerde shirts aan, die u kunt sorteren op het type mouwen, zoals lange mouwen of korte mouwen. Er zijn zelfs meer subcategorieën binnen deze opties. Als voorbeeld kunnen shirts met lange mouwen het populaire raglan ontwerp hebben. Ook kunt u uw favoriete type halslijn kiezen. Als u van ronde halslijnen houdt, hebben we shirts met een ronde hals. Deze hebben een U-vormige halslijn en onthullen het bovenste borstgebied van de drager. Daarnaast bieden we shirts met een V-hals aan. Deze hebben halslijnen die naar beneden vallen en een V-vorm creëren. Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van deze opties.

We bieden shirts voor mannen, vrouwen en kinderen aan

Bij Wordans hebben we shirts voor alle leden van het gezin. U kunt de zoekresultaten filteren op geslacht en de beschikbare opties zijn: