Bing account

Groothandel Tote bag Tassen

Bekijk Resultaten
99 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Tote bag Tassen

bij Wordans Nederland

Ben je nooit onverschillig geweest voor het lot van de planeet en kies je in je dagelijkse leven voor ecologische oplossingen? De eerste stap om de ecologie te steunen is om af te zien van het gebruik van plastic. Weet je hoe je je medewerkers ervan kunt overtuigen om bewuste beslissingen te nemen bij hun dagelijkse activiteiten? Geef ze canvas of jute tassen - tote bags - om hun boodschappen in te doen. Onze winkel is een online groot - en kleinhandel.

Hoe in harmonie met het milieu te leven?

Het welzijn van de planeet ligt in onze handen. Ons dagelijkse gedrag en onze dagelijkse beslissingen hebben een enorme invloed op het milieu en de verontreiniging van de planeet. De oplossingen die de hedendaagse ecologie voorstelt zijn uiterst eenvoudig in alle huizen en bedrijven toe te passen. Het enige wat je hoeft te doen is de goede praktijken verspreiden onder je naasten en collega's. Als goede en verantwoordelijke werkgever kun jij een goede invloed uitoefenen op het verspreiden van de juiste gewoonten. Koop canvas of jute tassen als geschenk voor je medewerkers.

Zo'n geschenk zal zijn weg vinden in hun dagelijkse leven en kan ook een promotieartikel zijn als je er je logo op laat drukken. Dit bouwt een bewust merk op en laat zien dat jij slimme, milieuvriendelijke keuzes maakt. Koop ze ook voor kinderen of jongeren op scholen om hun al op jonge leeftijd bewuste keuzes bij te brengen. Bovendien is het een zeer praktisch geschenk - of het nu een werknemer of een student is, zij kunnen hun alledaagse dingen in zo'n tas doen en deze niet alleen voor boodschappen gebruiken.

Tote bags goedkoop: jute en canvas tassen groothandel

In onze winkel kun je tote bags tassen in bulk kopen. De aantrekkelijke prijzen zullen je verrassen! Bovendien bieden wij een ruime keuze aan kleuren en maten, zodat jij tassen kunt kiezen die perfect voldoen aan je verwachtingen en deze kunt afstemmen op de visuele identificatie van je bedrijf. Jute tassen zijn perfect voor branding! Ze zijn comfortabel, praktisch en - het allerbelangrijkste - ecologisch! Kies in je bedrijf voor sociale verantwoordelijkheid en laat anderen je voorbeeld volgen. Kijk ook eens naar de schouder- en laptoptassen in onze online winkel.