Bing account

Groothandel Trekkoord Tassen

Bekijk Resultaten
101 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Trekkoord Tassen

bij Wordans Nederland

Sporttassen zijn een van de populairste promotiegadgets en dat verbaast ons niet! Ze zijn een uiterst praktische oplossing dat een goed alternatief is voor een rugzak. De tas weegt praktisch niets, als hij leeg is kan hij worden opgerold en zelfs in een zak worden gestopt, en tegelijkertijd is hij pakbaar en biedt hij plaats aan de nodige kleine voorwerpen voor diverse uitstapjes. In het Wordans-assortiment kunt u een sporttas kopen van bekende merken als Sol's of Kimood. Alle tassen zijn effen, waardoor ze ideaal zijn om te personaliseren. Ze zullen ook de juiste keuze zijn voor iemand die gewoon veelzijdige tassen wil die overal bij passen.

Multifunctionele en praktische rugzakken 

De meeste producten in het getoonde assortiment zijn uniseks gymtassen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over stijl als u grote aantallen voor zowel mannen als vrouwen wilt bestellen. De tassen zijn gemaakt van katoen of polyester, afhankelijk van het specifieke model. Als je graag groen bezig bent, raden we je de gymtas van Kimood aan, die gemaakt is van biologisch katoen. Wordans biedt zowel rugzakken met trekkoord en riempjes aan als tassen die meer op gaas lijken en alleen een trekkoord hebben. De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien zijn de touwtjes van elk van de modellen die op de rug worden gedragen, verstelbaar, wat het draagcomfort aanzienlijk verbetert.

Koop sporttas in online groothandel

Gymtassen worden heel vaak in grotere hoeveelheden aangekocht door bedrijven die willen kiezen voor praktische gadgets die later ook effectief worden gebruikt. Op zo'n tas kunt u uw logo drukken of bijvoorbeeld een grappige slogan die met uw bedrijfstak thematisch verband houdt. In de tas kunt u diverse andere kleine goodies steken en een leuk cadeau voor werknemers is klaar! Kijk ook eens naar de praktische en kleinere zakjes, die ook goed werken als relatiegeschenk.