Groothandel Geïsoleerde Jassen

Bekijk Resultaten
76 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Geïsoleerde Jassen

bij Wordans Nederland

Bent u op zoek naar een warme en comfortabele jas voor winter- en herfstweer die jarenlang meegaat? Dit zijn de modellen die je bij Wordans zult vinden! Wij bieden hoogwaardige geïsoleerde jassen van topmerken als Regatta, Tee Jays, Russell en Pen Duick.

Uw comfort is zeer belangrijk, dus als de temperatuur buiten het raam niet te bederven is, moet uw kledingkeuze een isolerende jas zijn. De buitenste laag van zo'n jas biedt bescherming tegen wind, regen of sneeuw. Bij ons vindt u jassen met een lekker warm materiaal aan de binnenkant, die u aangenaam zullen omhullen terwijl u ze draagt. Als u online een isolerende jas wilt kopen, maak dan gebruik van het aanbod van onze online kledinggroothandel!

Isolerende jassen voor herfst en winter

De herfst is in aantocht en de winter staat voor de deur en u heeft nog geen winterjas? Kies voor degelijke isolatie en kies voor onze geïsoleerde jassen! Wij bieden zowel kortere jassen met trendy quilting als langere jassen tot halverwege de dij die perfect zijn voor het winterseizoen. De geïsoleerde damesjassen in ons assortiment omvatten een verscheidenheid aan snitten en kleuren, zodat elke dame een kledingstuk kan vinden dat bij haar stijl en figuur past. Voor mannen bevelen wij warme en comfortabele geïsoleerde herenjacks aan, in effen motieven en met veel praktische zakken.

Isolatiejassen in bulk

Bij Wordans kunt u zowel groot- als detailhandel winkelen. Als u geïsoleerde jassen in het groot wilt kopen voor uw werknemers, voor uw familie of als u bijvoorbeeld een eigen kledingwinkel heeft, kunnen wij u aantrekkelijke prijzen en een snelle levering bieden. Bovendien hebben onze jassen geen overbodige ontwerpen, wat garandeert dat u ze kunt personaliseren en kenmerkende elementen kunt opnaaien of bedrukken.