Groothandel Unisex Jassen

Bekijk Resultaten
308 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Unisex Jassen

bij Wordans Nederland

Op zoek naar een plek om veelzijdige unisexjassen in verschillende maten te bestellen? U bent aan het juiste adres! Bij Wordans vindt u groothandel kleding tegen spotprijzen. U kunt uw hele bestelling online plaatsen, zonder uw huis te verlaten! 

De jassen in ons assortiment zijn veelzijdige modellen die zowel voor mannen als vrouwen geschikt zijn. Het is een handige oplossing, vooral wanneer u kleding bestelt voor een grotere groep mensen - met unisekskleding hoeft u zich niet af te vragen of het iedereen zal passen. Als u unisex jassen in het groot wilt kopen, kijk dan eens naar ons aanbod!

Verscheidenheid aan modellen en kleuren

Bij Wordans hebben we een assortiment samengesteld van verschillende fabrikanten, waaronder enkele van de bekendste merken voor promotionele en promotiekleding, zoals Kariban, Proact, Regatta en Sol's. Als u wilt dat de kleding die u koopt praktisch en nuttig is voor verschillende gelegenheden, kies dan voor uniseks windjacks - die zijn bijvoorbeeld geschikt om mee te wandelen. Bent u daarentegen op zoek naar werkkleding voor werknemers die vaak buiten zijn op het werk, kies dan voor comfortabele, geïsoleerde uniseks vesten.

Alle uniseks jassen die wij aanbieden, zijn verkrijgbaar in ten minste enkele en soms zelfs een dozijn of tientallen kleurvarianten. Zo kunt u de kleur perfect afstemmen op uw wensen. Kies uit verschillende snitten!

Unisex jassen in bulk

Voordelige prijzen, een ruime keuze, aantrekkelijke groothandelsaanbiedingen en kortingen in de vorm van gratis levering - zo kan ons assortiment uniseks jassen in een notendop worden samengevat! Als u uw werknemers dezelfde jassen met uw bedrijfslogo wilt geven of als u uniseks jassen zoekt voor een andere groep, shop dan bij Wordans!