Groothandel Kinderen Jassen

Bekijk Resultaten
38 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Kinderen Jassen

bij Wordans Nederland

In ons assortiment vindt u veelzijdige kinderjassen in verschillende kleuren en modellen. Bij Wordans weten we hoe belangrijk het is dat kinderkleding comfortabel is - per slot van rekening zijn de kleintjes bijna constant in beweging! Daarom zijn de kinderjassen in ons assortiment zo comfortabel mogelijk en gemaakt van hoogwaardige materialen die ademend zijn en veilig voor de huid van uw kind.

Bij ons kunt u kinderjassen kopen groothandel! Dankzij deze oplossing bespaart u op de prijs van een enkel product en, in het geval van een grotere bestelling, ook op de levering. Wij nodigen u uit om te winkelen!

Kinderjassen online beschikbaar

Wij bieden kinderjassen van bekende kledingmerken als B&C, Kariban, Pen Duick, Proact en Result. Ons assortiment is zo divers dat u kleding vindt voor alle weersomstandigheden! Regenjassen voor kinderen zijn een must in de kleerkast van elk kleintje. Kinderen plonzen graag in plassen, dus een regenjas en regenlaarzen zullen zeker van pas komen. En voor kouder weer zijn geïsoleerde kindervesten ideaal: ze zijn comfortabel, snel aan en uit te trekken en houden kinderen warm.

Wanneer is het de moeite waard om kinderjassen in het groot te kopen?

Elke keer als je van plan bent om meer stukken te kopen. Dezelfde jassen, bv. met een toegevoegd logo of reclameslogan, doen het goed op allerlei kampen en zomerkampen als souvenir voor de kinderen. Scholen of kleuterscholen, maar ook sportclubs, besluiten vaak om jassen voor kinderen in het groot te kopen. Het samen kleden van de kleintjes is ook een manier om de identificatie en de groepsband te versterken. Gemakkelijk online winkelen bij onze kinderjassen groothandel!