Groothandel Dames Jassen

Bekijk Resultaten
530 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Dames Jassen

bij Wordans Nederland

Stijlvolle damesjassen volgens de huidige modetrends? Of misschien klassieke, eenvoudige en veelzijdige jasjes voor elke gelegenheid? In onze webshop vindt u precies wat u zoekt! Kies uit honderden verschillende modellen jassen, in diverse kleuren, met de mogelijkheid tot latere personalisatie. 

Belangrijk is dat u bij Wordans, naast individuele aankopen, ook damesjassen in het groot kunt bestellen. Wij bieden gunstige prijzen en kortingen voor grotere bestellingen, inclusief de mogelijkheid van gratis levering. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Damesjassen voor alle seizoenen

Bij Wordans bieden wij een ruime en gevarieerde keuze van damesjassen aan voor zowel de warmere dagen als het koude weer! Voor de winter zijn de parka's voor dames, die al vele seizoenen in de mode zijn, perfect. De isolerende laag zorgt voor comfort, zelfs op de koudste dagen. In de herfst daarentegen kiezen veel dames voor bomberjacks, die licht en comfortabel zijn, maar toch warm. Softshell jassen voor dames worden door hun veelzijdigheid gekenmerkt, zodat ze zowel in de herfst als in de lente van pas zullen komen, vooral bij regenachtig weer. Voor zomerse buitenavonturen zijn windjacks voor dames de perfecte metgezel om je te beschermen tegen de koude wind.

Koop damesjassen in bulk

Heeft u stoffen damesjassen nodig voor uw boetiek? Of misschien heeft u geen kledingzaak, maar wilt u gewoon jassen in het groot kopen voor uw werknemers? Wat de reden ook is, bij ons kunt u profiteren van spotprijzen bij aankoop van kwaliteitsproducten. Alle damesjacks in ons assortiment zijn veelzijdig en ontworpen met het idee dat u er extra elementen op kunt zetten, zoals uw bedrijfslogo. Daardoor doen onze jassen het ook goed als promotiekleding bij diverse evenementen.