Bing account

Groothandel Softshell Jassen

Bekijk Resultaten
283 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Softshell Jassen

bij Wordans Nederland

Softshells zijn een van de populairste modellen jassen en dat is niet verwonderlijk! U zou kunnen zeggen dat softshell jassen kleding zijn voor alle mogelijke situaties. Ze beschermen tegen wind en zijn ook waterdicht, zodat ze goed zullen werken in uiteenlopende weersomstandigheden. Dergelijke jassen zijn een uitstekende keuze voor sporters omdat ze licht en comfortabel zijn, en bovendien water van de huid afvoeren na het sporten.

Bij Wordans kunt u in groothandel softshell jassen kopen, profiteren van koopjes en lage prijzen. Kies uit een grote verscheidenheid van modellen, van bekende merken zoals Kariban, B&C, Malfini en Mustaghata.

Goedkope softshell jassen voor overgangsweer

U vindt goedkope softshelljacks in één of twee kleuren. Wij hebben zowel modellen met als zonder capuchon, zodat u de stijl kunt kiezen die het beste bij u past. Wat het materiaal zelf betreft, zullen de meeste producten polyester bevatten met de toevoeging van elastaan. De belangrijkste functie van een softshell jas is u tegen de wind beschermen, en daarom heeft hij een zachte, verwarmende laag aan de binnenkant en een stretchstof aan de buitenkant. Softshells zijn perfect voor de herfst en de lente, en ook voor diverse sportactiviteiten. 

Voor dames hebben wij softshell jassen in de meest modieuze kleuren. Voor mannen daarentegen wachten softshelljacks voor heren in de vorm van meer dan 150 verschillende modellen. Als u meer stuks in bulk wilt bestellen, zet dan in op de meest veelzijdige unisex softshelljacks.

Koop softshell jassen online!

Onze softshells zijn veelzijdige jassen zonder patronen of extra prints. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld sportteams, en kunnen worden geborduurd of bedrukt met uw clublogo. Als u over het bestellen van groothandel softshell jassen vragen heeft, neem dan contact met ons op!