Bing account

Groothandel Sport Tassen

Bekijk Resultaten
55 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Sport Tassen

bij Wordans Nederland

Een sporttas is een van de meer functionele tassen die we ons kunnen aanschaffen. Dankzij zijn grote capaciteit wordt hij door zijn grote veelzijdigheid gekenmerkt. Hij is niet alleen perfect om hem naar de gym of de training mee te nemen, maar ook voor een weekendje weg of een langere reis - je kunt er heel wat kleren in kwijt!

Wil je een sporttas kopen? Dan ben je naar de juiste plaats gekomen! Bij Wordans vind je tientallen verschillende modellen sporttassen, verkrijgbaar voor groot- en kleinhandel.

Een sporttas online kopen

In onze winkel vind je producten van bekende merken als Bag Base of Sol's, die om hun goede kwaliteit bekend staan. Ons aanbod zal vooral erg aantrekkelijk zijn voor sportclubs die hun spelers met professionele sporttassen willen uitrusten. Wij bieden sporttassen in bulk aan, Bij grotere bestellingen hoef je bovendien niet voor de levering te betalen, wat ook een aanzienlijke besparing oplevert. En je hoeft niet naar een groothandel te gaan - bij ons kun je je groothandelsinkopen handig online doen, zonder je huis of kantoor te verlaten!

Handige en betaalbare sporttassen

Wordans biedt haar klanten tassen aan in verschillende vormen, zowel kleinere als grotere, in verschillende kleuren. De meeste zijn unisex, dus als je van plan bent goedkope sporttassen voor zowel mannen als vrouwen te kopen, hoef je je geen zorgen te maken of ze wel universeel zullen zijn. Omdat we de behoeften van sporters kennen, en de verschillende eisen die voortvloeien uit het specifieke karakter van bepaalde sporten, hebben we verschillende vormen sporttassen gemaakt. Zo kun je er een sporttas kiezen die plaats biedt aan je sportuitrusting.

Koop een goedkope sporttas bij Wordans! Bekijk ook de sportkleding die we aanbieden, die ook tegen gunstige prijzen in de groothandel verkrijgbaar is.