Onbedrukte Kleding Groothandel Sol's

Bekijk Resultaten
417 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Sol's

bij Wordans Nederland

Sol's is een bekend merk van kleding met het typerende kenmerk dat het rekening houdt met de mogelijkheid tot personalisatie. In de Wordans winkel vindt u maar liefst 500 producten van dit bedrijf. Het aanbod is zo ruim dat u de meest populaire kledingstukken kunt vinden, zoals T-shirts met verschillende soorten halsopeningen, zoals een hartje, klassiek rond of met knopen. De kleding van Sol omvat producten voor zowel mannen als vrouwen, en ook voor de allerkleinsten. Bij Wordans kunt u producten van het merk Sol's in bulk kopen! Het enige wat u hoeft te doen is uw bestelling online plaatsen.

Ontdek meer over het merk Sol's

De oprichter van het merk Sol's is Alain Milgrom, die in 1991 besloot het bedrijf op te richten. Vanaf het begin liet hij zich leiden door één hoofddoel, dat vandaag nog steeds als de missie van het merk wordt beschouwd. Het idee was om verschillende bedrijven de kans te geven hun waarden met kleding uit te drukken. Daarom zijn de kleren van Sol veelzijdige kledingstukken die zich perfect voor personalisatie en verschillende prints lenen. Zo kunnen verschillende bedrijven de kleding van Sol als communicatiemiddel gebruiken voor hun waarden. 

Sol's is in 60 landen actief en verkoopt jaarlijks ongeveer 70 miljoen producten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook belangrijk voor het bedrijf, daarom zijn zij als bedrijf onder meer betrokken bij de strijd voor de rechten van de vrouw of bij diverse sociale liefdadigheidsacties.

Sol's – Kleding in bulk kopen in Duitsland

Sol's kleding kopen is een goede keuze, niet alleen vanwege de gunstige prijzen, maar ook vanwege de kwaliteit. Bijzonder populair zijn Sol's T-shirts, die veel bedrijven als promotiekleding gebruiken, om het bedrijf op diverse evenementen en daarbuiten te promoten. Ook de tassen en rugzakken van Sol, die sinds 2008 op de markt zijn, zijn een hit geworden. De klanten waarderen vooral de kwaliteit van deze tassen, alsmede hun veelzijdig en praktisch karakter. Daarom worden zij vaak als werknemersgeschenk gekozen.