T-shirts voor groothandelprijzen in Tilburg

Of u nu een bedrijf heeft, manager bent of particulier, Wordans de specialist in de groothandel, zorgt voor de beste merken voor de beste prijzen.

Of het nu kleding, accessoires, alle sportuitrusting voor dames,heren of kinderen en zelfs babies is, u zult alles wat u nodig heeft bij Wordans

kunnen vinden. Bij bulkbestellingen, om van de zeer lage prijzen te profiteren, of per stuk, u zult kunnen profiteren van een zeer snelle levering.

U kunt op onze website de actuele voorraden bekijken en u indien u nog vragen heeft kunt u ons altijd contacteren. De trend is nu Wordans Amiens !

Kleding voor groothandelprijzen

Gildan GI18000 - HEAVY BLEND ADULT SWEATSHIRT MET RONDE HALS
Sweatshirt by Henk Mol
Snelle levering en goede kwaliteit...
Gildan GD072 - Softstyle ™ ringgesponnen dames t-shirt
Ringgesponnen betekent niet naadloos... by Petra
Deze t-shirts speciaal besteld omdat er geen naad in zou zitten. Tenminste, dat had ik verwacht omdat dit t-shirt bij google naar voren kwam op zoek naar naadloos t-shirt. Door de term "ringgesponnen" had ik de indruk dat het shirt als een ring gemaakt is waardoor er geen naad in zou zitten. Dat is dus niet zo :( Ik had een verkeerde verwachting dus nu hebben we 5 t-shirts die niet geschikt zijn voor ons doel... Helaas maar niet anders.

ASSISTANCE

Need help?

Give us a call

Phone

+31 85 208 3267