Onbedrukte Kleding Groothandel Fruit of the Loom

Bekijk Resultaten
209 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Fruit of the Loom

bij Wordans Nederland

Als u op zoek bent naar promotionele kleding die u tegen een goede prijs in grote hoeveelheden kunt kopen, dan is Fruit of the Loom kleding een uitstekende keuze. Dit is een internationaal gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Hun kledingstukken zijn veelzijdig, tijdloos en niet duur, en ze laten je vrij om de stof naar eigen wens te personaliseren en te bedrukken. Bij Wordans kunt u Fruit of the Loom producten in groothandelshoeveelheden kopen, gemakkelijk online, zonder uw huis te verlaten!

Een paar woorden over het merk

Hoewel bijna iedereen het merk Fruit of the Loom kent, weten maar weinigen wat een indrukwekkende geschiedenis het heeft! Het bedrijf werd in 1851 in de Verenigde Staten door twee broers opgericht. Het was een van de eerste katoenfabrieken in de hele VS! Interessant is dat het merk ook een van de eerste ter wereld was die zijn handelsmerk registreerde, en wel in 1871. 

Het succes van het merk Fruit of the Loom was grotendeels te danken aan het feit dat zij al vroeg een techniek ontwikkelden om op grote schaal kwaliteitskleding te produceren. In de loop der jaren bleven zij hun systeem verfijnen en bereikten zij perfectie. Momenteel is het bedrijf niet meer alleen in de Verenigde Staten actief, maar praktisch over de hele wereld. Er zijn aparte, grote hoofdkantoren van Fruit of the Loom op andere continenten. Duitsland is zo'n plaats in Europa. Wordans is distributeur van Fruit of the Loom. Naast het klassieke assortiment bieden wij ook de Fruit of the Loom Vintage collectie aan.

Fruit of the Loom kleding online winkel

In onze Fruit of the Loom kledinglijn vindt u een verscheidenheid aan kledingstukken. Zowel gewone, effen T-shirts als blouses met lange mouwen, broeken, Fruit of the Loom truien in uitvoeringen met en zonder capuchon, over het hoofd gedragen of met ritssluiting. Het assortiment omvat kleding voor dames, heren en kinderen, in verschillende maten. U kunt de producten van Fruit of the Loom in grote hoeveelheden kopen, bijvoorbeeld als promotionele kledingstukken waarop u later uw logo kunt laten drukken.