Onbedrukte Kleding Groothandel Gildan

Bekijk Resultaten
135 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Gildan

bij Wordans Nederland

Gildan is een van de bekendste fabrikanten van promotionele kleding. Dit merk produceert kleding van 100% katoen, zodat de huid erin kan ademen en ze bovendien aangenaam aanvoelen. Gildan kleding wordt met het bedrijfskarakter in gedachten geproduceerd, alle kleding wordt zo ontworpen dat bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een ander gekozen ontwerp het best tot zijn recht komt. Bij Wordans kunt u Gildan kleding in grote hoeveelheden kopen, tegen gunstige prijzen!

Gildan Duitsland - wat is het merk?

Gildan is een merk uit Canada dat, net als Fruit of the Loom, door twee broers werd opgericht. Het verschil is echter aanzienlijk in termen van de groeidynamiek van de onderneming. Gildan werd opgericht in 1984 en is in slechts enkele decennia uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van promotionele kleding! Zij distribueren nu naar verschillende continenten, waaronder de Verenigde Staten, Azië en Europa.

Gildan kleding - koop goedkoop aan groothandelprijzen!

Gildan kleding heeft een gevarieerd aanbod van verschillende garderobe artikelen. Klassieke poloshirts met kraag, basic Gildan T-shirts of zelfs andere accessoires. Tot de populairste producten van het merk behoren zeker Gildan-sweatshirts en -fleeces, die vaak worden gekozen door bedrijven die hun werknemers een geschenk willen geven. Is er immers een nuttiger geschenk dan een warm en lekker aanvoelend sweatshirt?

Als u op zoek bent naar een cadeau voor uw werknemers voor de komende feestdagen, werkverjaardagen of bedrijfsverjaardagen, dan is het kopen van Gildan kleding een geweldig idee! U kunt rekenen op een gunstige verhouding tussen de kwaliteit van de kleding en de prijs, en met aankopen in grote hoeveelheden bespaart u nog meer! U kunt met succes uw logo, bedrijfsmotto of een ander symbool op alle kleding laten drukken. Het is voor hen geen uitdaging om verschillende ontwerpen op hoogwaardige katoenen kleding te realiseren!