Onbedrukte Kleding Groothandel B&C

Bekijk Resultaten
269 results.
Verfijn uw selectie
Koop

B&C

bij Wordans Nederland

Met bijna 300 producten uit de B&C collectie die op u in de Wordans online shop wachten, vindt u zeker wat u zoekt. Dit merk produceert kleding voor vrouwen, mannen en kinderen. Alle kledingstukken zijn effen, zonder motieven, zodat zij gemakkelijk kunnen worden gepersonaliseerd door het te bedrukken met één van uw gekozen ontwerpen of logo's. Bovendien is de kleding van B&C relatief goedkoop, wat een voordeel is, vooral bij aankoop in bulk.

Het merk B&C - wat weten we ervan?

B&C is een Europees bedrijf dat afkomstig is uit België. Zij zijn voornamelijk actief op de Europese markt en verkopen hun kleding in 31 Europese landen, maar ze zijn niet alleen. Als we naar de concurrenten kijken, zien we dat het een relatief jong bedrijf is, aangezien het in 1997 werd opgericht, dit betekent dat het net zijn 25-jarig bestaan heeft gevierd. Het merk Fruit of the Loom bestaat bijvoorbeeld al sinds 1851, maar de marktversheid van B&C heeft vele voordelen. 

Zij bieden moderne en modieuze snitten aan, waardoor zij zich van de concurrentie onderscheiden. Ze zijn ook toegewijd aan milieuvriendelijkheid, daarom bieden ze modellen aan van biologisch katoen en kleding gemaakt van 100% gerecycled polyester.

B&C kleding beschikbaar groothandel

B&C textileen heeft honderden producten, hoofdzakelijk hemden, blouses of T-shirts in een grote verscheidenheid van snitten en kleuren. De kledingstukken zijn voor het grotendeels van katoen gemaakt en worden dus gekenmerkt door hun hoge kwaliteit. Wordans biedt ook andere collecties van het merk aan. B&C PRO is een lijn van werkkleding, voor arbeiders of andere werknemers die hun werk in niet-standaard omstandigheden verrichten. B&C DNM, daarentegen, is een collectie stijlvolle poloshirts en T-shirts. 

U kunt B&C kleding in grote hoeveelheden kopen! Dus als u van plan bent om kleding voor uw werknemers te kopen, profiteer dan van deze voordelige aanbieding.