Onbedrukte Kleding Groothandel Russell

Bekijk Resultaten
167 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Russell

bij Wordans Nederland

Russell is een bekend kledingmerk dat door de klanten bijzonder wordt gewaardeerd om het comfort van zijn kleding en ook om zijn aantrekkelijke prijzen. Het merk produceert diverse kledingstukken voor dames, heren en kinderen. Bij Wordans vindt u maar liefst bijna 200 producten van deze fabrikant, waaronder een verscheidenheid aan snitten en kleuren. Als u een partij Russell kleding in grote hoeveelheden in Duitsland wilt kopen, neem dan een kijkje in ons aanbod

Brits modemerk Russell

Russell bestaat al sinds 1902 en komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk. Het is een merk dat al meer dan 100 jaar in de kledingbranche zit, dus het heeft niet alleen een interessante geschiedenis, maar ook een rijke traditie. Ondanks het feit dat zij al vele jaren actief zijn, staan zij absoluut niet stil - zij ontwikkelen hun technologie voortdurend, gaan met hun tijd mee en zorgen ervoor dat de kleding van Russell van de hoogst mogelijke kwaliteit is.

Zij distribueren hun producten hoofdzakelijk op de Europese markten, waar zij een van de meest populaire bedrijven zijn die zich met de productie van reclame/bedrijfskleding bezighouden. Merken die op zo'n grote schaal kleding produceren, worden er vaak van beschuldigd arbeiders onmenselijk te behandelen, maar Russell heeft zich van meet af aan ingezet voor respect en goede arbeidsomstandigheden voor de mensen die zij in dienst hebben. Zij zijn in het bezit van een certificaat van Worldwide Responsible Accreditation Production, wat een garantie is voor de eerder genoemde waarden.

Russell kleding beschikbaar groothandel

Russell-kleding bestaat hoofdzakelijk uit effen T-shirts, mouwloze T-shirts, overhemden, maar ook Russell-sweatshirts en fleeces, die zeer populair zijn. Het bedrijf biedt ook Russell-jacks aan, ook in regenbestendige versies. Alle kledingstukken zijn genaaid van zodanige materialen dat zij perfect geschikt zijn voor gepersonaliseerde opdrukken. U kunt Russell-kleding kopen als personeelskleding (bv. dezelfde shirts met het bedrijfslogo), of gewoon als promotiekleding.