Bing account

Onbedrukte Kleding Groothandel Beechfield

Bekijk Resultaten
297 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Beechfield

bij Wordans Nederland

Beechfield is een modern kledingmerk dat voornamelijk hoofddeksels aanbiedt. Bij Wordans vindt u meer dan 200 verschillende producten, waaronder allerlei soorten baseballpetten, volle petten, klassieke winterhoeden, modieuze hoeden van verschillende snit en nog veel meer. Beechfield hoeden zijn over de hele wereld bekend en staan bekend om hun zeer goede kwaliteit ondanks hun relatief lage prijzen. Bij ons kunt u Beechfield hoofddeksels en accessoires in grote hoeveelheden kopen tegen voordelige voorwaarden!

Beechfield kleding - een paar woorden over het merk

Beechfield begon in 1994 en vulde snel en met succes de niche van veelzijdige hoofddeksels. Zij zijn nu een toonaangevend merk van producten ontworpen voor gepersonaliseerde afdrukken. Hun focus op hoeden en accessoires bleek de sleutel tot succes te zijn, want zij werden al snel geassocieerd met alleen dit segment van kleding. Hun onderscheidende element is dat zij modetrends volgen en hedendaagse mode met tijdloze veelzijdigheid combineren, en dat pakt briljant uit. Zodra de vissershoeden in de mode kwamen, brachten zij hun modellen ook in deze snit uit. Naast modetrends zijn ook milieu en ecologie belangrijk voor hen, en daarom bieden zij veel producten aan die van organische of gerecycleerde materialen gemaakt zijn.

Koop producten van het merk Beechfield in groothandel

Beechfield headwear biedt een gevarieerd assortiment aan, dat ook geschikt is voor de winter! Vermeldenswaard is ook dat het merk ook accessoires heeft, zoals nekwarmers, handschoenen en sjaals. Beechfield werkkleding daarentegen is ook een populaire reeks hoofddeksels met reflecterende elementen, wat voor werknemers die buiten werken zeer geschikt is. De petten zijn perfect voor promotiedoeleinden, omdat ze gemakkelijk kunnen worden bedrukt met uw logo op een zichtbare plaats. Dus als u van plan bent gadgets voor bedrijven te bestellen, koop dan Beechfield caps online! Bij Wordans doet u uw groothandelsinkopen tegen gunstige prijzen en wij leveren uw producten naar Duitsland of tientallen andere landen.