Facebook Pixel
Outlet
€3.38 incl. BTW €2.79 zonder BTW
Verkoopprijs €7.80
-57

Malfini 136C - Top Triumph Dames


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 1)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 136C

De Triumph Top voor vrouwen van Malfini heeft alle kwaliteiten om je te verleiden. Van opmerkelijke productiekwaliteit tot een een keurig ontwerp, heeft het alle kenmerken waar je altijd al van gedroomd hebt voor dit type top.
Het materiaal is rekbaar, een belangrijk voordeel voor elk lichaamstype. Zijn getailleerde pasvorm met zijnaden biedt een zeer interessant visueel aspect. De halslijn is diep en is ontworpen in hetzelfde materiaal als de rand van de mouwen (dun) en als de rest van de top. De bandjes zijn breed, zodat je ze niet hoeft op te trekken als je de hele dag door beweegt. Het is perfect voor sportliefhebbers, zowel binnen als buiten. Bovendien kun je met zijn zeer lichte gewicht van 180 g/m² alle sportieve records breken die je maar wilt!
De top is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je een breed scala aan keuzes en stijlen hebt, afhankelijk van hoe je hem wilt combineren - met een legging, onder een sportieve outfit of met een korte broek. Je kunt hem in de wasmachine wassen, maar volg wel de wasinstructies op om voortijdig kleurverlies te voorkomen.
- rekbare stof
- getailleerde pasvorm met zijnaden
- diepere ronde hals
- halslijn en armsgaten afgezet met dezelfde stof
- bredere banden
- je kunt de camouflagekleuren nu vinden onder productnummer: C36

Gewicht
180g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 136C