Groothandel Russell Collection Hemden

Bekijk Resultaten
88 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Russell Collection Hemden

bij Wordans Nederland

Russell Collection

Russell Collection is een merk dat bekend staat om zijn “knowhow”, innovaties en de kwaliteit. Sinds 1902 is het gespecialiseerd op het gebied van textielproductie en -bedrukking. Het merk biedt kledingcollecties die eenvoud, comfort en duurzaamheid combineren. Ze maken zorgvuldig hun producten die duurzaam zijn. De keuze van leveranciers gebeurt op een transparante, ethische en betrokken manier. Elke fase van het productieproces wordt beheerst en gecontroleerd, van de keuze van partners via de verschillende gebruikte materialen tot de marketing van het eindproduct. Het doel van het merk is het produceren en distribueren van kledij die de geest van cohesie versterkt. Het biedt bedrijven dus een breed scala aan kleding, gaande van sweatshirts tot T-shirts, over overhemden, broeken en jassen.

Het kledingassortiment van Russell Collection is dan ook bedoeld om zo divers en inclusief mogelijk te zijn. Elk bedrijf en individu moet zijn weg kunnen vinden.

Op WORDANS bieden we een brede selectie kleding voor uw bedrijf, waaronder Russell Collection hemden, voor dames en heren.

Een ruime keuze aan effen hemden

Ons doel? U heeft de keuze! Daarom bieden we je hier een breed assortiment aan van effen Russell Collection overhemden. U vindt vast degene die u nodig heeft.

Voor een sobere en klassieke stijl zijn er effen zwarte of witte overhemden. Ze passen zich aan elke outfit aan en kunnen perfect worden aangevuld met andere, meer kleurrijke stukken. Voor kleur liefhebbers die een beetje fantasie in hun outfits willen brengen, zijn er ook gekleurde shirts, roze, rood of turkooisblauw. Deze gekleurde kleding kan perfect worden gecombineerd met andere effen en meer basic stukken.

Ook qua snit en materiaal is er voor ieder wat wils. Hemden van popeline, katoenen overhemden, overhemden met korte mouwen, overhemden met lange mouwen... U vindt ook strijkvrije overhemden om uw leven gemakkelijker te maken.

Wij bieden zowel heren- als dames hemd modellen aan. Het maatbereik is groot zodat alle lichaamstypes vertegenwoordigd kunnen worden en iedereen zich comfortabel kan voelen in hun gewone kleding.

Effen kleding voor uw bedrijf

De kracht van Russell Collection is om u een breed scala aan producten aan te bieden waarmee u zich kunt aanpassen aan de identiteit van uw bedrijf. Het doel is dat jij jezelf terugvindt in de aangeboden collecties. Dankzij de ruime keuze aan producten en kleuren kun je stijlen en kleuren combineren om de juiste outfits te creëren. De teams zullen deze kleding met trots dragen in de kleuren van uw bedrijf. Russell Collection gewone kleding is praktisch, comfortabel en duurzaam. Ze passen in het dagelijkse leven van het bedrijf om echte teamcohesie te creëren.

Op WORDANS kun je je Russell Collection effen hemden in bulk bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste maat(en) te kiezen en het aantal artikelen aan te geven dat u nodig heeft. Je kunt deze kleding vervolgens gebruiken zoals ze zijn of ervoor kiezen om ze aan te passen. Het voordeel van het effen kledingstuk is dat het een breed scala aan personalisatie biedt. U kunt een opschrift laten borduren of een logo laten bedrukken. Het kledingstuk uit de Russell Collection dat u kiest, zal de eenheid van uw bedrijf weerspiegelen.

Bekijk ook de andere producten van het merk Russell Collection die we hebben verzameld in het assortiment van de Wordans shop!