Groothandel Sublimation T-shirts

Bekijk Resultaten
5 results.
Verfijn uw selectie
Koop

Groothandel Sublimation T-shirts

bij Wordans Nederland

Ontdek de sublimatie t-shirts van Wordans!

Bij Wordans bieden we een reeks sublimatie t-shirts aan. Als u zich wilt onderscheiden met unieke ontwerpen, zijn onze sublimatie t-shirts ideaal. Deze techniek drukt ontwerpen op stof met behulp van warmte en druk om de kleurstof direct op de stofvezels over te brengen. In tegenstelling tot traditioneel drukken biedt sublimatie superieure kwaliteit en duurzaamheid, omdat de kleuren daadwerkelijk in de stof doordringen. Tijdens het sublimatieproces verandert de inkt van een vaste naar een gasvormige toestand, zonder door de vloeibare toestand te gaan, wat een hoge drukkwaliteit bevordert. Bekijk onze selectie sublimatie t-shirts voor een unieke en duurzame look! U krijgt gedetailleerde, zichtbare afdrukken zonder textuur wanneer u met uw hand over het ontwerp gaat. Met sublimatie hoeft u zich geen zorgen te maken dat prints afbladderen, slijten of vervagen. Bovendien is sublimatie handiger dan vinyl of zeefdruk, waarvoor meerdere schermen moeten worden gelaagd voor meerkleurenprints. Bij sublimatie worden de meerkleurenafbeeldingen gewoon met een hittepers op de stof overgebracht. Hoewel het proces hoogwaardige resultaten oplevert, weten degenen die bekend zijn met sublimatie dat de kwaliteit van de prints afhangt van de kwaliteit van de basisstof waarop de ontwerpen worden gedrukt. Bij Wordans bieden we een reeks kwalitatieve sublimatie t-shirts voor duurzame, levendige prints.

 

Groothandel sublimatie t-shirts nodig? Bezoek Wordans

Als u op zoek bent naar groothandel sublimatie t-shirts, bestel dan bij Wordans. Al onze sublimatie t-shirts hebben twee dingen gemeen: ze zijn gemaakt van de beste sublimatie stoffen en zijn de meest betaalbare op de markt. Over het algemeen vereisen de beste sublimatieontwerpen een stof met een polyestergehalte van minimaal 65%. Ons assortiment wholesale sublimatie t-shirts heeft een 100% polyestergehalte, waardoor u de helderste en meest levendige prints kunt maken. Hoewel het mogelijk is om weg te komen met een lager polyestergehalte, zullen de prints die u produceert er uitgewassen uitzien. Bij Wordans, zijn we trots op het aanbieden van kwaliteit groothandel sublimatie t-shirts tegen concurrerende prijzen om te voldoen aan uw hoge volume maatwerk behoeften.

 

Vind de beste sublimatie t-shirts bij Wordans

Bij Wordans hebben we de beste t-shirts voor sublimatie. Goedkoper zult u nergens anders vinden, zowel qua prijs als kwaliteit. In tegenstelling tot de meeste polyester t-shirts, hebben onze sublimatie t-shirts een zachte textuur vergelijkbaar met katoen terwijl ze effectief vocht afvoeren. Of u nu op zoek bent naar blanco t-shirts voor mannen, vrouwen of unisex, wij hebben wat u nodig heeft. Dankzij ons productieproces zorgen deze shirts voor een warm gevoel in de winter en vochtafvoer in de zomer, terwijl ze er nog steeds geweldig uitzien. Als u op zoek bent naar de beste sublimatie t-shirts die zacht en comfortabel zijn aan de binnenkant en stijlvol aan de buitenkant, zoek dan niet verder. Bij Wordans bieden we een brede selectie van kwaliteit blanco sublimatie kledingstukken. Ze zijn verkrijgbaar in de groothandel of detailhandel.